Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već 23 godine neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Proizvodnja/Veleprodaja/Maloprodaja

PANTHEON koristimo već duži niz godina, a posljednje nadogradnje su nam uveliko olakšale poslovanje i uvid u cjelokupno vođenje biznisa. Obzirom da smo firma koja se bavi proizvodnjom od 1985. godine, bitan nam je cjelokupan uvid od ulaza materijala, stanja skladišta, te robno materijalnog knjigovodstva. PANTHEON nam je omogućio da sve imamo na jednom mjestu, te olakšao našu svakodnevnicu, kako bismo na što bolji način odgovorili potrebama naših klijenata.

Mr. Mirsad Mujabašić, dipl. ing. maš.

direktor | SOLAR ING d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja/Usluge

PANTHEON ERP rješenje koristimo već godinama i zadovoljan smo korisnik. Imamo validno osvježenje i nastojimo program iskoristiti u najvećoj mogućoj mjeri i sve prednosti koje donosi. Tako smo se odlučili i da krenemo s upotrebom Sigurnosne kopije, te da kompletiramo uslugu Datalab BH, a i da imamo jedinstven sistem, zatvoren ciklus.

Matija Marjanović

direktor | Lucius d.o.o. Vitez

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja/Usluge/Maloprodaja

Poslujemo već više od 23 godine i konačno smo s PANTHEON ERP rješenjem u cloud verziji pronašli traženu jednostavnost u upotrebi i sveobuhvatno rješenje za trgovinu, servis, te ostale usluge koje pružamo.

Gorana Maglajlić

direktor | Analitika d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Digitalizacija/Veleprodaja/Maloprodaja

ATAL Group d.o.o. koristi PANTHEON ERP jer je sistem odličan za trgovačka i preduzeća koja rade distribuciju i treba da obrade veliki broj podataka tokom dana. Kao kompanija koja posluje regionalno, prednosti korištenja digitalnih rješenja smo prepoznali već davno. Digitalna arhiva i digitalna dokumentacija, u sklopu eServisa PANTHEON eDokumentacija, zaista nude brojne mogućnosti za povećanje operativne efikasnosti u preduzeću.

Almir Hamzić

direktor prodaje | ATAL Group d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

1 2
X