Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Veleprodaja/Maloprodaja

U poslovanju koristimo PANTHEON Cloud što nam omogućava brz i jednostavan pristup informacijama, kako u firmi, tako i prilikom rada komercijalista na terenu. Također koristimo PANTHEON DMS. Najbitnija prednost je što su nam sva dokumenta dostupna na klik te automatski arhivirana u cloudu. Korištenje dokumenata je jednostavno i lako za upravljanje.

Hasan Sarajlija

direktor | Sejari d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja

Centralizovani način tretmana dokumentacije kao i digitalna arhiva nam omogućavaju mnogo efikasnije poslovanje. Jednostavno i brzo pronalaženje dokumenata, upravljanje dokumentacijom te slobodan pristup bez obzira na vrijeme i lokaciju su samo neke od prednosti PANTHEON DMS-a.

Mirsada Hodović

direktorica | MASTER-H d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja/Maloprodaja

Firma GLOBO Handels GmbH - GLOBO LIGHTING osnovana je 1998. godine sa sjedištem u Austriji. U Bosni i Hercegovini poslujemo kao HOME LIGHTING d.o.o. Banja Luka. Odlučili smo se za PANTHEON Cloud, jer smo za našu firmu u BiH trebali rješenje koje ispunjava sve naše zahtjeve po pitanju trgovine prije svega, ali ne samo obične, već i moguće web shop trgovine.

Andreja Bajić

direktor | HOME LIGHTING d.o.o. Banja Luka

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja/Usluge/Maloprodaja

Odlučili smo se da PANTHEON koristimo u oblaku, jer cloud nudi više nego dovoljno argumenata kao što su jednostavnost i mobilnost poslovanja, sigurnost podataka, te znatno manji troškovi, jer nisu potrebna ulaganja u servere i sl. Također, sama činjenica da mi nudimo rješenja za pametnu rasvjetu, koja su bazirana na modernim tehnologijama, sasvim je jasno da smo za našeg ERP partnera odabrali upravo Datalab. Odabirom ERP rješenja trebate imati mogućnost da se bezbrižno posvetite svom biznisu, uz puno povjerenje da je vaše računovodstvo u sigurnim rukama. Mi smo to uspjeli uz PANTHEON Cloud.

Amra Zorlak-Džafović

Savjetnik za rasvjetna rješenja | Delta Elektro Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

1 2 3 12
X