Blagajnička rješenja

PANTHEON Retail je grupa rješenja, koja će vam olakšati rad u maloprodaji. Omogućava pregled izdanih računa, pripremu podataka za zaključak blagajne i ostale osnovne blagajničke naloge.

U trgovini

Vođenje prometa po svim mogućim kriterijima, jednostavan nadzor nad radom blagajnika, blagajna može raditi samostalno ili u mreži i nudi neograničene mogućnosti za akcije i popuste.

Funkcionalnosti

U uslužnoj djelatnosti

Namijenjen podršci i vođenju svih vrsta uslužnih djelatnosti, od frizerskih salona, cvjećarni i raznih medicinskih do masažnih salona, wellness-a i slično; ukratko svih, koje se temelje na radu sa krajnjim kupcima.

Funkcionalnosti

U ugostiteljstvu

3D prikaz lokala za preglednije vođenje prometa po stolovima, kontrola kvaliteta osoblja, istovremeno prijatan za korištenje. Priključivanje spoljnih uređaja, vođenje Happy Hour cjenovnika, te mnogo više.

Funkcionalnosti

Imate li neko pitanje za nas?

 
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kako početi sa upotrebom PANTHEON Retail?

Nazovite nas

Nazovite (033) 652 101 i zajedno ćemo odabrati primjerno rješenje za optimizaciju poslovnih procesa.

Pošaljite upit

Na adresu prodaja@datalab.ba nam pošaljite vaše želje i pitanja. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Prijavite se na edukaciju

Provjerite popis predavanja koje za početnike, ali i napredne korisnike priprema Datalab Akademija.

Cjenovnik programske opreme PANTHEON Retail

* RT je dopuna osnovnim verzijama PANTHEONa, od licence RE dalje, kada postoji potreba, da se poveže POS blagajna u širi informacioni sistem. Licenca RT nije samostalna i potrebno je da se kombinuje s PANTHEON RE/SE/ME/MF.

Fiskalizacija

PANTHEON je integrisan sa fiskalnim uređajima većine fiskalnih proizvođača.

Najam PANTHEON-a (Hosting)

Svi podaci koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plaće, itd.) su pohranjeni u bazu podataka koja se obično nalazi na posebnom računaru – serveru. Server je uvijek aktivan, tako da su podaci uvijek dostupni, pored toga odgovarajući sigurnosni uvjeti na serveru sprečavaju gubitak podataka, prije svega izrada sigurnosne kopije te fizička i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mjesečnog paušala i to uključuje upotrebu programa, zakonska ažuriranja, arhiviranje podataka i najam servera.

Više o PANTHEON Cloud-u

Kupovina PANTHEON-a

Ako se odlučite za kupovinu programa je isti namješten na vašem računaru/serveru, u tom slučaju sami se brinete za redovne nadogradnje programa na nove verzije i za arhiviranje podatkaka. Iznos kupovine podmirujete jednokratnim iznosom, program prelazi u vaše vlasništvo, jednom godišnje se obračunava paušal za osvježavanje programa.

Nazovite (033) 652 101

Nazovite naše savjetnike i zajedno odaberite najbolje rješenje za za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!
X