Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Veleprodaja/Usluge/Maloprodaja

Odlučili smo se da PANTHEON koristimo u oblaku, jer cloud nudi više nego dovoljno argumenata kao što su jednostavnost i mobilnost poslovanja, sigurnost podataka, te znatno manji troškovi, jer nisu potrebna ulaganja u servere i sl. Također, sama činjenica da mi nudimo rješenja za pametnu rasvjetu, koja su bazirana na modernim tehnologijama, sasvim je jasno da smo za našeg ERP partnera odabrali upravo Datalab. Odabirom ERP rješenja trebate imati mogućnost da se bezbrižno posvetite svom biznisu, uz puno povjerenje da je vaše računovodstvo u sigurnim rukama. Mi smo to uspjeli uz PANTHEON Cloud.

Amra Zorlak-Džafović

Savjetnik za rasvjetna rješenja | Delta Elektro Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Usluge

Po preporuci smo počeli koristiti PANTHEON ERP i za sada smo zadovoljni korisnici, mada koristimo samo dio funkcionalnosti. Cloud opcija nam se čini vrlo savremenim rješenjem, a korisnik koji nam je preporučio PANTHEON je takođe preporučio i cloud opciju.

Davor Maksimović

Vlasnik | ZU Be Well Banja Luka

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja/Usluge

PANTHEON ERP rješenje koristimo već godinama i zadovoljan smo korisnik. Imamo validno osvježenje i nastojimo program iskoristiti u najvećoj mogućoj mjeri i sve prednosti koje donosi. Tako smo se odlučili i da krenemo s upotrebom Sigurnosne kopije, te da kompletiramo uslugu Datalab BH, a i da imamo jedinstven sistem, zatvoren ciklus.

Matija Marjanović

direktor | Lucius d.o.o. Vitez

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja/Usluge/Maloprodaja

Poslujemo već više od 23 godine i konačno smo s PANTHEON ERP rješenjem u cloud verziji pronašli traženu jednostavnost u upotrebi i sveobuhvatno rješenje za trgovinu, servis, te ostale usluge koje pružamo.

Gorana Maglajlić

direktor | Analitika d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

1 2
X