Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već 23 godine neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Računovodstvo

Otkako koristimo eServis PANTHEON Backup u našoj agenciji ne brinemo o backupu podataka, jer se sada sve vrši na dnevnoj osnovi. Naši podaci odnosno PANTHEON baze podataka su pohranjene na udaljenoj i sigurnoj lokaciji.

Nedžad Beganović

direktor | COOL d.o.o. Bihać

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Računovodstvo

PANTHEON ERP je odlično, najbolje rješenje za našu industriju, te srodne industrije, a u Cloud verziji još više do izražaja dolaze brojne prednosti koje nudi, kada s bilo koje lokacije, u bilo koje vrijeme možete doći do željenog obrasca za klijenta i na klik ga isporučiti.

Enisa Osmanović

direktor | E&E Consulting d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Računovodstvo

Kao iskusan korisnik programa za računovodstvo sam trebao sveobuhvatno rješenje, program i tehnologiju. Odgovor na taj izazov je ERP PANTHEON Cloud.

Damir Ademović

direktor | Credimex d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Računovodstvo

Prema našim klijentima oduvijek imamo veliku odgovornost i obavezu pružiti najbolju uslugu i rado prihvatamo rješenja koja su nam pri tome podrška. Kao agencija radimo naravno sa više baza klijenata i svakodnevno obrađujemo veliku količinu podataka, tako da rizik od gubljenja podataka sebi ne možemo priuštiti. U našoj računovodstvenoj agenciji koristimo poslovni program PANTHEON Cloud, koji nam između ostalog omogućava i sigurnosno kopiranje (backup) podataka na udaljenoj lokaciji odnosno na serverima BH Telecoma.

Ragib Karamehmedović

Direktor | Ezeha Economic d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

1 2 3 4
X