Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već 23 godine neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Računovodstvo

Kao iskusan korisnik programa za računovodstvo sam trebao sveobuhvatno rješenje, program i tehnologiju. Odgovor na taj izazov je ERP PANTHEON Cloud.

Damir Ademović

direktor | Credimex d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Računovodstvo

Prema našim klijentima oduvijek imamo veliku odgovornost i obavezu pružiti najbolju uslugu i rado prihvatamo rješenja koja su nam pri tome podrška. Kao agencija radimo naravno sa više baza klijenata i svakodnevno obrađujemo veliku količinu podataka, tako da rizik od gubljenja podataka sebi ne možemo priuštiti. U našoj računovodstvenoj agenciji koristimo poslovni program PANTHEON Cloud, koji nam između ostalog omogućava i sigurnosno kopiranje (backup) podataka na udaljenoj lokaciji odnosno na serverima BH Telecoma.

Ragib Karamehmedović

Direktor | Ezeha Economic d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Računovodstvo

Rješenje u oblaku kakvo je PANTHEON Cloud, sa već uključenom uslugom sigurnosnog kopiranja podataka (backup), koje koristimo za rad naše računovodstvene agencije, gdje radimo sa podatkovnim bazama više pravnih lica, mogu slobodno reći da je vrlo savremeno i pouzdano. Mi u agenciji više ne brinemo za sigurnost podataka naših klijenata. Korištenje rješenja u oblaku bih savjetovao ne samo računovodstvenim agencijama, nego svakoj kompaniji.

Nedžad Mustafić

Certificirani računovođa I Direktor | LANS Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Računovodstvo

Um d.o.o se odlikuje dugogodišnjim iskustvom, ovlaštenim računovođama i ovlaštenim revizorom, te potrebnim znanjima i vještinama u rješavanju svakog Vašeg problema. U kooperaciji sa softverskim rješenjem PANTHEON, svaki Vaš zahtjev za evidencijom i izvještavanjem je moguće ispuniti.

Aldijana Pilav

Certificirani računovođa, Ovlašteni revizor | UM d.o.o. Sarajevo

1 2 3
X