PANTHEON Manufacture

Prilagodljiv program za vođenje proizvodnje

PANTHEON Manufacture je poslovno-informacioni sistem za proizvodno orijentirana preduzeća koja ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema. Širok spektar funkcija omogućava korištenje sistema u svim segmentima preduzeća: od rukovodstva do nabave i računovodstva. Pored toga možete iskoristiti i sve prednosti poslovne inteligencije (nadzorne ploče, analitika, izvještaji, planiranje).

Jednostavna proizvodnja

PANTHEON podržava sve procese jednostavne proizvodnje, kao i proizvodnju s planiranjem i terminiranjem. Programski prozor Obrada radnih naloga osnovni je prozor za praćenje proizvodnje u kojem je također pregledna specifikacija podataka o proizvodnim radnim nalozima.

Proizvodnja s planiranjem i terminiranjem

Terminiranje u PANTHEON MF je najdetaljniji plan rada u proizvodnji za određeni vremenski period. Terminiranje izvodimo iz operativnih proizvodnih planova uvažavanjem podataka sastavnice, prije svega iz tehnoloških postupaka izrade radnih operacija.

Upravljanje proizvodnim jedinicama

PANTHEON MT omogućava bolji prijenos informacija, smanjuje mogućnost ljudske greške i omogućava direktno vezu dokumenata s računovođom, direktorom i drugim odjeljenjima.

Predkalkulacije, postkalkulacije i analize u proizvodnji

Predkalkulacijom okvirno izračunavamo cijenu proizvoda koje izrađujemo i sastavljamo u proizvodnom procesu prema podacima iz osnovnih sastavnica, gdje su određene količine predviđenih (normativnih) neposrednih troškova materijala i rada.

Imate li neko pitanje za nas?

 
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

PANTHEON se redovito prilagođava – nadograđuje u skladu s promjenama u zakonodavstvu (plate, porez na dohodak, PDV, itd). Osvježavanje se vrši u svim značajnim promjenama. Sve promjene se automatski prenose preko interneta – brzo i jednostavno!

Međunarodno poslovanje

PANTHEON je dostupan u različitim zakonodavnim i jezičkim lokalizacijama – preduzeća tako posluju u skladu sa zakonodavstvom drugih država, a za potrebe stranih radnika, Pantheon je preveden na lokalni jezik. Planiranje i kontrola cijele grupacije preduzeća konačno su mogući.

Dobar pregled nad poslovanjem

U napredne verzije PANTHEON-a ugrađena je moćna poslovna analitika koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima poduzeća. Tako rukovodstvo uvijek ima pregled nad poslovanjem i nema potrebe ključne informacije tražiti na više mjesta.

Dodatna vertikalna rešenja

Zbog specifičnih potreba korisnika na raspolaganju je velik broj vertikalnih rješenja koje razvijaju i Datalab i nezavisna partnerske firme. Tako korisnici mogu nadograđivati i dopunjavati svoj PANTHEON specifičnim rješenjima.

 Sa Pantheonom došlo je do optimiziranja poslovanja. Efikasnije se upravlja resursima. Bolja je kontrola kroz uvezanost poslovnih funkcija u jedinstven sistem bez obzira na lokaciju što dovodi do smanjenja grešaka i troškova

 

BSI d.o.o.

 

Na početku smo prilagodili materijalni dio poslovanja koji nam omogućava potpuno praćenje materijala, pregled zaliha i rezervacije materijala. Upravljamo svim procesima: od kalkulacije, ponude, narudžbe, ispisa radne dokumentacije, materijalnog poslovanja,  fakturiranja i finansijskog poslovanja, kao i kadrova.

 

Niro Steel d.o.o.

PANTHEON Cloud

Uslugu PANTHEON Cloud nudimo u saradnji sa BH Telecomom, koji vjerno i sigurno pohranjuje vašu PANTHEON bazu podataka. Server je uvijek aktivan, stoga su Vam podaci dostupni 24/7.

 

Kako početi s korištenjem PANTHEON Manufacture?

 

Kontaktirajte nas

Nazovite nas na 033 652 101 ili pošaljite pitanje na prodaja@datalab.ba

Isprobajte program

Popunite obrazac i preuzmite DEMO verziju koju kasnije možete nadograditi.

Prijavite se na edukaciju

Provjerite raspisane edukacije koje za proizvodnju organizira Datalab Akademija.

Cjenovnik programske opreme PANTHEON Manufacture

 

Najam PANTHEON-a (Hosting)

Svi podaci koje unosite u program PANTHEON (npr. fakture, zalihe, računovodstvo, plaće, itd.) su pohranjeni u bazu podataka koja se obično nalazi na posebnom računaru – serveru. Server je uvijek aktivan, tako da su podaci uvijek dostupni, pored toga odgovarajući sigurnosni uvjeti na serveru sprečavaju gubitak podataka, prije svega izrada sigurnosne kopije te fizička i programska zaštita. PANTHEON Hosting plaćate u sklopu mjesečnog paušala i to uključuje upotrebu programa, zakonska ažuriranja, arhiviranje podataka i najam servera.

Više o PANTHEON Cloud-u

Kupovina PANTHEON-a

Ako se odlučite za kupovinu programa je isti namješten na vašem računaru/serveru, u tom slučaju sami se brinete za redovne nadogradnje programa na nove verzije i za arhiviranje podatkaka. Iznos kupovine podmirujete jednokratnim iznosom, program prelazi u vaše vlasništvo, jednom godišnje se obračunava paušal za osvježavanje programa.

Fiskalizacija

PANTHEON je integrisan sa fiskalnim uređajima većine fiskalnih proizvođača.

Nazovite (033) 652 101

Nazovite naše savjetnike i zajedno odaberite najbolje rješenje za za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!

X