Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već 23 godine neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Veleprodaja/Maloprodaja

U poslovanje smo uveli i web shop, pa nakon restruktuiranja, odnosno razvojnog poduhvata, smo trebali rješenje koje ispunjava sve naše zahtjeve po pitanju trgovine prije svega, ali ne samo obične, već i web shop trgovine. Rješenje smo pronašli u poslovnom programu PANTHEON Cloud.

Adis Šoljić

direktor | EURO-LAJD d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Maloprodaja

Na osnovu prethodnih radnih iskustava mogu reći da je PANTHEON ERP najbolje rješenje sa kojim sam se susretao za trgovinu, te srodne industrije. Kod cloud verzije programa mi je posebno korisno da sa bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme mogu doći do ažurnog podatka.

Almedin Subašić

direktor i vlasnik | K.R.O.P.S. d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Proizvodnja/Veleprodaja/Maloprodaja

PANTHEON koristimo već duži niz godina, a posljednje nadogradnje su nam uveliko olakšale poslovanje i uvid u cjelokupno vođenje biznisa. Obzirom da smo firma koja se bavi proizvodnjom od 1985. godine, bitan nam je cjelokupan uvid od ulaza materijala, stanja skladišta, te robno materijalnog knjigovodstva. PANTHEON nam je omogućio da sve imamo na jednom mjestu, te olakšao našu svakodnevnicu, kako bismo na što bolji način odgovorili potrebama naših klijenata.

Mr. Mirsad Mujabašić, dipl. ing. maš.

direktor | SOLAR ING d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja/Usluge/Maloprodaja

Poslujemo već više od 23 godine i konačno smo s PANTHEON ERP rješenjem u cloud verziji pronašli traženu jednostavnost u upotrebi i sveobuhvatno rješenje za trgovinu, servis, te ostale usluge koje pružamo.

Gorana Maglajlić

direktor | Analitika d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

1 2 3 4
X