Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već 23 godine neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Proizvodnja/Veleprodaja/Maloprodaja

PANTHEON koristimo već duži niz godina, a posljednje nadogradnje su nam uveliko olakšale poslovanje i uvid u cjelokupno vođenje biznisa. Obzirom da smo firma koja se bavi proizvodnjom od 1985. godine, bitan nam je cjelokupan uvid od ulaza materijala, stanja skladišta, te robno materijalnog knjigovodstva. PANTHEON nam je omogućio da sve imamo na jednom mjestu, te olakšao našu svakodnevnicu, kako bismo na što bolji način odgovorili potrebama naših klijenata.

Mr. Mirsad Mujabašić, dipl. ing. maš.

direktor | SOLAR ING d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Veleprodaja/Usluge/Maloprodaja

Poslujemo već više od 23 godine i konačno smo s PANTHEON ERP rješenjem u cloud verziji pronašli traženu jednostavnost u upotrebi i sveobuhvatno rješenje za trgovinu, servis, te ostale usluge koje pružamo.

Gorana Maglajlić

direktor | Analitika d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Maloprodaja

Za finansije je vrlo važno da imamo kvalitetno i pouzdano rješenje koje nam omogućava brojne ispise i analizu poslovanja, posebno za trgovinu. S PANTHEON Cloud ERP rješenjem smo uspjeli objediniti svoje poslovanje na jednostavan način.

Alen Alimanović

finansije | Webfront d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Proizvodnja/Maloprodaja

Poslujemo već 25 godina i konačno smo s PANTHEON ERP rješenjem u cloud verziji pronašli jednostavnost što se tiče robnog i finansijskog poslovanja i infrastrukture.

Benamin Delić

direktor | Mašinoservis d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

1 2 3
X