Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već 23 godine neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Maloprodaja

Za finansije je vrlo važno da imamo kvalitetno i pouzdano rješenje koje nam omogućava brojne ispise i analizu poslovanja, posebno za trgovinu. S PANTHEON Cloud ERP rješenjem smo uspjeli objediniti svoje poslovanje na jednostavan način.

Alen Alimanović

finansije | Webfront d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Proizvodnja/Maloprodaja

Poslujemo već 25 godina i konačno smo s PANTHEON ERP rješenjem u cloud verziji pronašli jednostavnost što se tiče robnog i finansijskog poslovanja i infrastrukture.

Benamin Delić

direktor | Mašinoservis d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Digitalizacija/Proizvodnja/Maloprodaja

PANTHEON je zaista kvalitetan ERP sistem za proizvodnju, prije svega, a ostali moduli su isto tako napredna rješenja, koja nude brojne opcije. Noviteti, prije svega eDokumentacija su nešto što nama zaista dosta znači, jer je to odlična osnova za uspješnu implementaciju HACCP standarda, a i ISO9001, te druge ISO i slične standardne.

Nikola Vrhovac

predstavnik i tehnolog | Pekara Cvijeta s.p. Prnjavor

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Digitalizacija/Veleprodaja/Maloprodaja

ATAL Group d.o.o. koristi PANTHEON ERP jer je sistem odličan za trgovačka i preduzeća koja rade distribuciju i treba da obrade veliki broj podataka tokom dana. Kao kompanija koja posluje regionalno, prednosti korištenja digitalnih rješenja smo prepoznali već davno. Digitalna arhiva i digitalna dokumentacija, u sklopu eServisa PANTHEON eDokumentacija, zaista nude brojne mogućnosti za povećanje operativne efikasnosti u preduzeću.

Almir Hamzić

direktor prodaje | ATAL Group d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

1 2 3
X