O preduzeću

Preduzeće Datalab se bavi razvojem poslovne programske opreme, te savjetovanjem i stručnim osposobljavanjem. Mi smo ekipa stručnjaka iz različitih oblasti sa ogromnim znanjem i iskustvom u rješavanju pitanja i poteškoća pri korištenju savremenih poslovno informacionih tehnologija.
Znamo da je uspješno i efikasno vođenje preduzeća moguće jedino uz podršku kvalitetnog i sigurnog informacionog sistema. Malim, srednjim i velikim preduzećima već skoro 20 godina nudimo vodeći software. Korisnicima garantujemo najnoviju tehnologiju i pomoć za pravilno usmjerenje njihovih preduzeća. Zato je naš slogan ”Pretvorite podatke u dobit!”.

Datalab je razvio moderan partnerski model, i sa njima brinemo za prodaju, podršku, edukaciju i održavanje Datalab programske opreme. Zajedno činimo jednu od najvećih informacionih grupa konsultanata u regiji.

Naš programski paket je otvoren za nadogradnju i povezivanje. Naše strukture podataka su pri posebnim uslovima upotrebe dostupne korisnicima i razvojnim preduzećima.

Predstavljanje preduzeća

Pogledajte osnovne podatke o preduzeću i upoznajte kadar, strategiju, misiju i historiju preduzeća. Osnovni podaci Kontakti Vodstvo preduzeća Vizija, misija, vrijednosti Strategija razvoja Istorija preduzeća Nagrade i certifikati

Društvena odgovornost

Datalab dosljedno poštuje osnovna načela društvene odgovornosti i pomaže u brojnim organizacijama, učestvuje u radnim tijelima i brine za buduće kadrove.
Sponzorstva i donacije Učešća u organizacijama i radnim tijelima

Zaposlenje u Datalabu

Datalab je ambiciozno preduzeće, koji razvija najbolje poslovne programe. Ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći, pridružite nam se!
Slobodna radna mjesta

Datalab partneri

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner
X