Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Proizvodnja/Maloprodaja

Pravno lice je osnovano 1996. godine, ali smo imali promjena i preregistracija, a nikada nismo uredili segment računovodstva i proizvodnje. Trebali smo sveobuhvatno centralizirano rješenje za robno materijalni i finansijski dio i to nam je omogućio PANTHEON Cloud.

Menso Tinjak

direktor i vlasnik | M.S. Tinjak d.o.o. Mostar

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Proizvodnja

Naš odjel nabavke je implementacijom PANTHEON DMS-a konačno digitaliziran. Kao rezultat, ubrzan i pojednostavljen je proces same nabavke. Centralizovana je i sređena digitalna arhiva dokumenata, a što nam omogućava jednostavan i brz pronalazak dokumentacije za svaku pojedinačnu narudžbenicu dobavljaču, a tako i masovniju pretragu i filtriranje dokumenata.

Mustafa Mehić

CFO | Toplana d.d. Zenica

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Proizvodnja/Veleprodaja/Maloprodaja

PANTHEON koristimo već duži niz godina, a posljednje nadogradnje su nam uveliko olakšale poslovanje i uvid u cjelokupno vođenje biznisa. Obzirom da smo firma koja se bavi proizvodnjom od 1985. godine, bitan nam je cjelokupan uvid od ulaza materijala, stanja skladišta, te robno materijalnog knjigovodstva. PANTHEON nam je omogućio da sve imamo na jednom mjestu, te olakšao našu svakodnevnicu, kako bismo na što bolji način odgovorili potrebama naših klijenata.

Mr. Mirsad Mujabašić, dipl. ing. maš.

direktor | SOLAR ING d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Proizvodnja

Već od prije smo imali u upotrebi PANTHEON u sestrinskom pravnom licu, a s kojim smo bili vrlo zadovoljni. Sada smo korisnici PANTHEON ERP CLOUD rješenja već par mjeseci i rješenje nam se čini još bolje od prethodnog odnosno vlastitih licenci.

Sead Katica

direktor | Marmex ING d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

1 2 3 4
X