Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Digitalizacija/Proizvodnja/Maloprodaja

PANTHEON je zaista kvalitetan ERP sistem za proizvodnju, prije svega, a ostali moduli su isto tako napredna rješenja, koja nude brojne opcije. Noviteti, prije svega eDokumentacija su nešto što nama zaista dosta znači, jer je to odlična osnova za uspješnu implementaciju HACCP standarda, a i ISO9001, te druge ISO i slične standardne.

Nikola Vrhovac

predstavnik i tehnolog | Pekara Cvijeta s.p. Prnjavor

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Digitalizacija/Veleprodaja/Maloprodaja

ATAL Group d.o.o. koristi PANTHEON ERP jer je sistem odličan za trgovačka i preduzeća koja rade distribuciju i treba da obrade veliki broj podataka tokom dana. Kao kompanija koja posluje regionalno, prednosti korištenja digitalnih rješenja smo prepoznali već davno. Digitalna arhiva i digitalna dokumentacija, u sklopu eServisa PANTHEON eDokumentacija, zaista nude brojne mogućnosti za povećanje operativne efikasnosti u preduzeću.

Almir Hamzić

direktor prodaje | ATAL Group d.o.o. Sarajevo

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Digitalizacija/Veleprodaja/Maloprodaja

Omega je društvo sa velikim brojem poslovnih jedinica širom BiH te je knjiženje dokumenata u takvim uslovima mnogo sporo. Od momenta kada faktura dođe u poslovnu jedinicu do momenta kada se proknjiži znalo je proći i više od 30 dana. Implementacija PANTHEON DMS-a je mnogo ubrzala procese knjiženja, tako da sada u roku od par dana imamo ne samo proknjižen dokument, nego nas to vodi u jednu novu sferu gdje imamo rezultate poslovanja dostupne u pravom trenutku. To je naravno jako bitno za donošenje poslovnih odluka i sam razvoj društva.

Albina Memišević

pomoćnik direktora | OMEGA d.o.o. Živinice

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Digitalizacija/Računovodstvo

Najviše nas je dojmio DMS, gdje imamo uvid u sve dokumente koje knjižimo, te kako samo jednim klikom miša možemo pronaći isti dokument. To nama, kao računovodstvenoj agenciji, štedi vrijeme i omogućava bolju komunikaciju s klijentima.

Amra Kljun

direktor/računovođa | AESC d.o.o. Zenica

PROČITAJTE VIŠE

1 2
X