Priče PANTHEON korisnika

Ponosni smo što je PANTHEON već 23 godine neophodan dio svakodnevice izuzetnih pojedinaca u preduzećima širom JI Evrope. Vaš uspjeh je mjerilo našeg uspjeha. Upoznajte naše korisnike.

Područje: Digitalizacija/Računovodstvo

Najviše nas je dojmio DMS, gdje imamo uvid u sve dokumente koje knjižimo, te kako samo jednim klikom miša možemo pronaći isti dokument. To nama, kao računovodstvenoj agenciji, štedi vrijeme i omogućava bolju komunikaciju s klijentima.

Amra Kljun

direktor/računovođa | AESC d.o.o. Zenica

PROČITAJTE VIŠE

Područje: Digitalizacija

Kao konsultant i podrška korisnicima poslovnog programa PANTHEON susrećem se svakodnevno sa preduzećima svih veličina. Primjetila sam da je planiranje i upravljanje poslovnim procesima veliki izazov za sva preduzeća, bez obzira na to da li se radi o manjem ili većem preduzeću. Preduzeće čini veliki korak naprijed već kada u osnovne procese, kao što su primljena pošta i računi, uvedu automatizaciju i sistematizaciju koraka. Bez obzira na stručnost i dugogodišnje iskustvo može nam se uvijek desiti da preskočimo neki od koraka ili pristupimo različito određenom zadatku. Kako biste unificirali procese u kompaniji i izbjegli konfuziju, preporučujem vam da PANTHEON WorkFlow implementirate na što više nivoa poslovanja

Brigita Meglič Novak

Stručnjak za uvođenje poslovnih procesa | Datalab

Područje: Digitalizacija

Sada, sa bilo kojim kompjuterom, mogu pristupiti mojim bazama podataka, a najbolje je što mogu imati pristup svojim klijentima.

Tatjana Brumat

Lucrum.si, s. p.

Područje: Digitalizacija

Uz pomoć ovih usluga, možemo pružiti kvalitetne informacije klijentima računovodstvenih usluga i osigurati pravovremeno planiranje za budućnost

Sabina Dimnik

Data, d.o.o.

X