PANTHEON podrška

Pri radu kvalitetna podrška je od ključnog značaja. PANTHEON korisnici na raspolaganju imaju više vidova podrške i pomoći, koja omogućava brz i učinkovit rad, kao i edukacije u okviru DataLab Akademije. Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas na (33) 65 21 01.

Brezplačna podpora

Besplatna podrška

Za brži i jednostavniji početak rada, novim PANTHEON korisnicima na raspolaganju stoji besplatan oblik pomoći, podrške i edukacija za početnike, koja pokriva osnovna područja. Sva dokumentacija u pisanom i video obliku je dostupna na Korisničkim stranicama. Pitanja možete jednostavno postavljati putem foruma.

Nastojimo izgraditi online PANTHEON zajednicu, za međusobnu pomoć PANTHEON korisnika.

Plačljiva podpora

Naplativa podrška

PANTHEON korisnici na raspolaganju imaju više vidova naplative podrške i pomoći, kako od strane DataLaba, tako i partnera za podršku. Pomoć i podršku čini opsežna dokumentacija u pisanom i video obliku, potom direktna podrška putem telefona, podrška na licu mjesta ili putem web aplikacije. Naši konsultanti i partneri koji pružaju usluge podrške imaju vrlo visok nivo tehničkog znanja i dostupni su u svih 12 zemalja JI Europe, na raspolaganju je i dodatna tehnička podrška u okviru Datalaba.

Tečaji in izobraževanja

Edukacije i kursevi

Svakog mjeseca za Vas pripremamo program aktuelnog i stručnog PANTHEON educiranja. Kursevi, radionice i konferencije organiziraju se na klasičan način u DataLab učionici i putem on-line educiranja (webinar). Edukacije se organiziraju kako za osnovni nivo znanja, tako i za napredne PANTHEON korisnike.

Najčešća pitanja

Pogledajte listu najčešćih pitanja koja se odnose na kupovinu, rad i podršku.

PANTHEON konsultanti

Među našim partnerskim kompanijama, pronaći ćete kvalificirane konsultante za modul ili područje u kojem Vam je potrebna pomoć.

Cjenovnik podrške

U slučaju zahtjeva za pomoć putem telefona, Helpdesk sistema, ili e-maila, korisniku PANTHEON-a se obračunavaju usluge u 15-minutnim intervalima.

Pozovite (033) 65 21 01

Za više informacija o podršci, kupovini licenci, ili radu PANTHEON-a, pozovite nas ili pošaljite e-mail.

X