, ,

PANTHEON Cloud, predstavljen u Tuzli

26 jun 2017

Tim Datalaba nastavio je sa predstavljanjem nove usuge PANTHEON Cloud, te je nakon uspješnih prezentacija u Sarajevu i Mostaru, Cloud predstavljen i kompanijama u Tuzli.  Zajedno sa svojim partnerom BH Telecomom, vodećim telekomunikacijskim operaterom u Bosni i Hercegovini zvanicama su ukazane sve prednosti ovakve usluge.  

PANTHEON Cloud predstavljen je i u Tuzli, brojnim kompanijama iz tog grada i okolnih mjesta. Kompanijama iz ove oblasti su predstavljene sve prednosti koje im omogućava Cloud usluga.  Zvanicama je objašnjena nova mogućnost pristupa podacima i pohranjivanju istih, a koje unose u poslovno-informacioni sistem PANTHEON.

Podaci više nisu smješteni lokalno na računaru već u cloudu (oblaku), što znači da se programu može pristupiti sa više uređaja, u bilo koje vrijeme i sa različitih lokacija. Ovim otklanjate mogućnosti gubitka svojih podataka, a svi smo svjesni koliko su podaci esencijalni za funkcionisanje kompanije.

Povezivanjem preko interneta povezujete se na svoju bazu podataka, a za rad Vam je potreban samo PANTHEON te dovoljno brza internet veza. U data centru BH Telecoma baze podataka korisnika se sigurno pohranjuju i dostupne su 24/7.

Prednosti usluge PANTHEON Cloud za kompanije se ogledaju u lakšoj i sigurnijoj razmjeni podataka, sigurnosti pohranjenih podataka te bržoj obradi i time uštedi vremena. Više vremena Vam ostaje za analizu i savjetovanje sa strankama. Primanje i izdavanje računa radi se u elektronskom obliku, kao i samo arhiviranje podataka.

Osigurana su redovna ažuriranja i stalna usklađenost sa zakonom, te rad po međunarodnim računovodstvenim standardima. Široka paleta podrške i pomoći kao i rad bez investicija odnosno plaćanje po upotrebi u obliku mjesečne naknade, čine ovu uslugu pogodnom za svako preduzeće, koje želi svoje poslovanje da digne na više razine.

 

Kada pogledamo tržište ponude poslovnog softvera unazad 10-15 godina, mogu reći je efekat svih unapređenja, koja su napravljena u ERP softverima sličnim PANTHEON-u manja od tehnološkog pomaka koji preduzeća dobivaju u CLOUD okruženju. To je jednostavno ultimativna budućnost za sve aktere na tržištu.

Ova usluga se već koristi u jednoj značajnoj mjeri. Poslovni korisnici su prepoznali značaj i mogućnost olakšavanja svog poslovanja kroz premještanje računovodstva u ovaj novi oblik poslovanja i redefiniranje tih svojih obaveza koje imaju u tom dijelu poslovanja.

Izvor fotografija: www.rtvslon.ba

Mediji o potpisu Ugovora o saradnji

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X