,

Koliko su vaši poslovni podaci sigurni?

12 jul 2017

Da li ste se ikada zapitali što bi se desilo sa vašom kompanijom ukoliko se desi neka nesreća? 

Izbije nenadani požar. Znamo koliko to može biti presudno za kompaniju. Osim što ostanete bez imovine kompanije, postoji velika mogućnost da ostanete i bez podataka.

Sjećate se velikih poplava u BiH 2014. godine? Naravno da se sjećate, no nadamo se da jedan od razloga zašto su vam se urezale u sjećanje nije to što ste ostali bez opreme, imovine ili bitnih podataka.

A hakeri? Da, nažalost u 21. vijeku strahujemo od intelektualno-virtualnih nasilnika koji vrlo lako provaliti u naše sisteme i narušiti dugogodišnji rad firme, ukrasti podatke ili na kraju krajeva dovoljno je da ih obrišu kako bi nastao problem u vašoj firmi.

Ovo vam zapravo sve govorimo jer smo i mi razmišljali o tome. Razmišljali smo dovoljno dugo i pronašli rješenje kako da mirno spavate i osjećate se da je vaše poslovanje sigurno. Za Vas smo pripremili i webinar u kojem govorimo o tome. Pa pogledajte!

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X