, ,

Usluga za savremeno računovodstvo – PANTHEON Cloud, predstavljena i u Mostaru

15 jun 2017

Nakon predstavljanja nove usluge u Sarajevu, BH Telecom, vodeći telekomunikacijski operater u Bosni i Hercegovini i Datalab, vodeća kompanija za razvoj ERP softvera u Adriatik regiji, održali su  poslovno-edukativni događaj u Mostaru, gdje je pred  zvanicama, eminentnim računovodstvenim agencijama i drugim kompanijama predstavljeno novo rješenje za računovodstvo u oblaku – usluga PANTHEON Cloud.  

Nova usluga PANTHEON Cloud predstavljena i u Hercegovini. Kompanijama iz ove oblasti su predstavljene sve prednosti koje im omogućava Cloud usluga.  Zvanicama je objašnjena nova mogućnost pristupa podacima i pohranjivanju istih, a koje unose u poslovno-informacioni sistem PANTHEON.

Podaci više nisu smješteni lokalno na računaru već u cloudu (oblaku), što znači da se programu može pristupiti sa više uređaja, u bilo koje vrijeme i sa različitih lokacija. Ovim otklanjate mogućnosti gubitka svojih podataka, a svi smo svjesni koliko su podaci esencijalni za funkcionisanje kompanije.

Povezivanjem preko interneta povezujete se na svoju bazu podataka, a za rad Vam je potreban samo PANTHEON te dovoljno brza internet veza. U data centru BH Telecoma baze podataka korisnika se sigurno pohranjuju i dostupne su 24/7.

Svi učesnici događaja su učestvovali u nagradnoj igri, gdje su mogli osvojiti vrijedne nagrade. Gospođa Draženka Đonko iz firme Medical d.o.o je bila sretna dobitnica nagrade u vrijednosti od 300 KM, te je tim povodom izjavila:

 

 

 

 

“Cijela prezentacija je bila jako interesantna. Mislim da je ovo nešto o čemu ćemo razgovarati u svojoj firmi. Razmišljamo što prije da pređemo na PANTHEON Cloud i tako uštedimo. Zahvaljujem se i na nagradi koju sam dobila, vrlo sam impresionirana.”

Prednosti usluge PANTHEON Cloud za kompanije se ogledaju u lakšoj i sigurnijoj razmjeni podataka, sigurnosti pohranjenih podataka te bržoj obradi i time uštedi vremena. Više vremena Vam ostaje za analizu i savjetovanje sa strankama. Primanje i izdavanje računa radi se u elektronskom obliku, kao i samo arhiviranje podataka.

Osigurana su redovna ažuriranja i stalna usklađenost sa zakonom, te rad po međunarodnim računovodstvenim standardima. Široka paleta podrške i pomoći kao i rad bez investicija odnosno plaćanje po upotrebi u obliku mjesečne naknade, čine ovu uslugu pogodnom za svako preduzeće, koje želi svoje poslovanje da digne na više razine.

Novi način poslovanja će 22. juna biti predstavljen i u Tuzli.

Kada pogledamo tržište ponude poslovnog softvera unazad 10-15 godina, mogu reći je efekat svih unapređenja, koja su napravljena u ERP softverima sličnim PANTHEON-u manja od tehnološkog pomaka koji preduzeća dobivaju u CLOUD okruženju. To je jednostavno ultimativna budućnost za sve aktere na tržištu.

Usluga Pantheon Cloud je dio stalnog, višegodišnjeg nastojanja BH Telecoma da privrednim subjektima pružamo nove, visokokvalitetne usluge, kakve imaju kompanije na razvijenom, zapadnoevropskom telekomunikacijskom tržištu, bilo samostalno ili sa partnerima.

Izvor fotografija: Bljesak.info

Mediji o potpisu Ugovora o saradnji

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X