Kvalitetna edukacija – preduslov konkurentnog poslovanja

10 feb 2017

Tehnologije, programi i procesi kojima se uposlenici svakodnevno služe se mijenjaju, usavršavaju i prilagođavaju potrebama poslovanja. Vrlo je bitno da se educiraju i uposlenici na koje se izmjene najviše odražavaju.

Da li ste se nekada tokom rada u PANTHEON-u pitali kako bi nešto trebali uraditi ili može li se nešto završiti brže i jednostavnije? Ne brinite, tu smo mi da Vam pomognemo i otklonimo sve nedoumice.

Datalab Akademija (DLA) je od svog osnutka do danas educirala više hiljada klijenata, prenijela im svoje znanje i osposobila za rad u PANTHEON-u. Osim edukacija uživo (u učionici ili putem webinara), DLA je svojim radom proizvela stotine video edukacija, priručnika i uputstava koji su na raspolaganju PANTHEON korisnicima, a većina i ostalim zainteresovanim putem naših Korisničkih stranica.

U Datalab Akademiji imamo cilj da olakšamo i unaprijedimo Vaš rad u PANTHEON-u, pokažemo najbolje prakse i odgovorimo na Vaša pitanja.

Redovno brinemo o PANTHEON edukaciji naših korisnika

Kursevi, radionice i drugi oblici sticanja znanja organizuju se kako na osnovnom nivou za početnike, tako i na višem nivou za napredne korisnike PANTHEON-a.Kroz sve edukacije vodi Vas naš tim mladih, kvalificiranih i certificiranih PANTHEON konsultanata.

Pogledajte kako to izgleda:

Uvijek uz vas

Osim naših konsultanata sa Vama je uvijek i vođa Datalab Akademije dostupan  za sve prijedloge i konsultacije. Kontaktirati nas možete u svakom trenutku, predložiti edukaciju po Vašoj mjeri ili se raspitati za aktualni program.

Ostavite svoje podatke a ja ću vas kontaktirati!

* obavezno polje

Datalab Akademija nudi svaki od oblika učenja

 

Učenje u grupi kroz redovne PANTHEON webinare

Na mjesečnoj osnovi pripremamo aktualne edukativne radionice i event-e u skladu sa potreba PANTHEON korisnika. Obuka se vrši putem webinara (online edukacija), a mi vas na vrijeme uputimo o datumu i načinu slušanja i mogućnosti interakcije.

Tokom višesatne online edukacije putem webinara imate mogućnost da postavljate pitanja. Naši konsultanti i ja smo tu da otklonimo sve evtl. nedoumice.

Naše edukacije uvijek nude nešto novo, pa i za iskusne PANTHEON korisnike: tips&tricks, novosti zadnjeg PANTHEON build-a, zakonske izmjene i sl..

Proći ćemo kroz računovodstvene principe, ali i logičke pretpostavke prije zaključivanja poslovnih knjiga i sačinjavanja finansijskih izvještaja.

Prijavom na radionicu sebi, svom uposleniku(cima) ćete omogućiti detaljnu pomoć pri izradi godišnjeg izvještaja. Uz našu pomoć sve će biti završeno na vrijeme.

Individualna edukacija garantuje individualni pristup korisniku

Individualna obuka namjenjena je svima koji želite osobni pristup predavača, koji će prilagoditi predavanje vašem znanju PANTHEON-a. Sadržaj obuke prilagođen je vašim potrebama, kao termin i trajanje.

Samoučenje putem video edukacija

Također u ponudi imamo i video edukacije koje možete naručiti. Iskoristite ih svaki put kada dođete u nedoumicu kako nešto uraditi u PANTHEON-u. Snimci su visokog kvaliteta uz čistu i jasnu rezoluciju na vašem zaslonu. Na njima je step by step objašnjen rad u PANTHEON-u. Praktično je, jer svaki korak možete premotati i pogledati ponovno. Kontaktirajte me i pronađimo savršeno rješenje za vašu TV edukaciju!

Osigurajte svojim radnicima znanje koje garantuje efikasniji rad

Razmislite o vremenu koje ste možda proveli pokušavajući nešto završiti, bez da znate da se tako nešto moglo uraditi mnogo jednostavnije i brže. Gledajući širu sliku, konstantna edukacija Vas i Vaših uposlenika jedini je način da ostanete konkurentni.

Na Vama je samo da odaberete edukaciju

Edukacije Datalab Akademije se izvode u obliku webianra, tako da ih možete pratiti iz svoje kancelarije ili doma. Ne morate brinuti o gubitku vremena i dodatnim troškovima. Sve što Vam treba su računar, slušalice, te internet veza.

Sve naše edukacije možete koristiti i u budućnosti. Bilo da se radi o prisustvu na webinaru poslije kojeg ćete dobiti snimak ili direktnom kupovinom video edukacija, koju možete koristiti za sve trenutne uposlenike kao i za nove koji trebaju proći kroz obuku i edukaciju rada u PANTHEON-u.

Ne dozvolite da tehnologija napreduju a Vi ne!

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X