, ,

BH Telecom i Datalab predstavili novu uslugu za savremeno računovodstvo – PANTHEON Cloud

25 apr 2017

Povodom predstavljanja nove usluge BH Telecoma, vodećeg telekomunikacijskog operatera u Bosni i Hercegovini i Datalaba, vodeće kompanije za razvoj ERP softvera u Adriatik regiji u prostorijama BH Telecoma u Sarajevu je održan poslovno-edukativni događaj, gdje je pred više od stotinu zvanica, eminentnih računovodstvenih agencija i drugih kompanija predstavljeno novo rješenje za računovodstvo u oblaku – Usluga  PANTHEON Cloud

Usluga PANTHEON Cloud Vam omogućava novi način pristupa podacima i pohranjivanju istih, a koje unosite u poslovno-informacioni sistem PANTHEON. Podaci više nisu smješteni lokalno na računaru već u cloudu (oblaku), što znači da programu možete pristupiti sa više uređaja, u bilo koje vrijeme i sa različitih lokacija. Povezivanjem preko interneta povezujete se na svoju bazu podataka, a za rad Vam je potreban samo PANTHEON te dovoljno brza internet veza. U data centru BH Telecoma baze podataka korisnika se sigurno pohranjuju i dostupne su 24/7.

Prednosti usluge PANTHEON Cloud za kompanije se ogledaju u lakšoj i sigurnijoj razmjeni podataka, sigurnosti pohranjenih podataka te bržoj obradi i time uštedi vremena. Više vremena Vam ostaje za analizu i savjetovanje sa strankama. Primanje i izdavanje računa radi se u elektronskom obliku, kao i samo arhiviranje podataka.

Osigurana su redovna ažuriranja i stalna usklađenost sa zakonom, te rad po međunarodnim računovodstvenim standardima. Široka paleta podrške i pomoći kao i rad bez investicija odnosno plaćanje po upotrebi u obliku mjesečne naknade, čine ovu uslugu pogodnom za svako preduzeće, koje želi svoje poslovanje da digne na više razine.

Posebno sa stanjem tehnologije koju imamo danas, kada možemo koristiti vještačku inteligenciju kako bi računovođama smanjili posao i olakšali život, mislim da je krajnje vrijeme da počnemo koristiti tu  tehnologiju koja nam se pruža kako bi unaprijedili bh. poduzetništvo.

Koristiti PANTHEON Cloud je i do 85% rentabilnije u odnosu na tradicionalnu investiciju koja podrazumijeva kupovinu licenci, hardversku opremu, sistemska podešavanja, osoblje koje se brine o stabilnosti i brigu o infrastrukturi i svim operacijama i troškovima, koji su opterećivali preduzeća.

 

Zadovoljstvo nam je bilo danas predstaviti novu uslugu PANTHEON Cloud, kojom ćemo putem sigurne i napredne Cloud platforme BH Telecoma, omogućiti poslovnim korisnicima najnoviju, naprednu uslugu za računovodstvo, koja je zainteresiranim firmama već dostupna.

Mediji o potpisu Ugovora o saradnji

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X