Kako efikasno upravljati dokumentima u kompaniji

8 dec 2020

Jeste li se ikad zapitali koliko vremena provodite u preduzeću za preuzimanje i unos dokumentacije i koliko zapravo radite? Još uvijek prekucavate podatke i informacije; koliko grešaka napravite i koliko vas koštaju? Koliko vam vremena oduzima da pratite gdje je koji dokument, ko ga treba potvrditi i proslijediti? Možda koristite različite sisteme za razmjenu dokumenata i informirate se o novostima putem e-maila ili drugih izvora?

Kada poslujete s različitom dokumentacijom koja nastaje u poslovanju, brzo se ispostavi da jedna skupina ljudi može raditi s jednim dokumentom, a pri čemu bitnost i svrha dokumenta ne mora biti za sve ista. Također je važno kuda i kojim kanalima se dokument kreće i kako ga zaštititi. I kako najlakše organizirati pregled dokumenata u kompaniji?

Pročitajte priručnik i saznajte kako uspješno urediti pregled dokumenata, pojednostaviti rutinske zadatke u kompaniji i uštedjeti vrijeme.

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X