5 koraka do uvođenja ePoslovanja i kancelarije bez papira u 2022.

7 jul 2022

Da li vaše preduzeće još uvijek posluje na „papirnati“ način?

U današnje vrijeme, kada cijene sirovina nezamislivo rastu, a vrijeme postaje sve vrijednije, kompanije koje još uvijek posluju na “papirnati” način odlučuju se za prelazak na digitalno poslovanje. Ovo donosi brojne prednosti, jer omogućava brzo, lako i efikasno poslovanje, lakšu kontrolu i manje grešaka. Korištenjem ePoslovanja u kompaniji se smanjuju troškovi materijala, poštanskih usluga i ručnog rada, budući da se cjelokupno poslovanje vodi elektronski, a na taj način činimo nešto dobro za životnu sredinu i istovremeno štedimo novac.

Ako vaša kompanija i dalje posluje na “papirnati” način i želite se prebaciti na digitalno poslovanje, pogledajte pet koraka u priručniku koji će vam pomoći da olakšate prelazak na ePoslovanje.

Ako već poslujete elektronskim putem ili je vaša kompanija tek pred tranzicijom, možete pogledati priručnik da vidite jeste li se suočili sa sličnim slučajevima i možda ćete pronaći još jedan koristan savjet.

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X