Digitalizacija poslovanja uz PANTHEON

Banja Luka, 11. oktobar u 10 sati

Jevrejski kulturni centar “Arie Livne”
Gavre Vučkovića 2

Imate li pravo rješenje za Vaš put ka digitalnoj transformaciji?

Korištenje digitalnih alata je nužno u svakodnevnom poslovanju kako bi se ujedinili i automatizirali svi poslovni procesi. Prethodno, vrlo je bitan odabir pravog poslovnog rješenja, koje će vas podržati u vašem poduhvatu digitalne transformacije.

U Datalabu smo kreirali više digitalnih rješenja kako bismo poslovnoj zajednici u BiH odnosno svim korisnicima našeg ERP softwarea PANTHEON omogućili digitalnu transformaciju poslovanja. Predstavit ćemo Vam naša rješenja za digitalizaciju i automatizaciju poslovanja, kao i rješenja naših lokalnih partnera.

Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama, IT menadžerima, kao i svim ostalim zainteresovanim za optimizaciju i automatizaciju poslovnih procesa.

Molimo Vas da popunite svoje podatke kako biste se prijavili na besplatni događaj.

Dodatne informacije: 033 652 101

AGENDA

Tema Trajanje Predavač
Uvodna riječ
Predstavljanje Datalab BH i partnera
10:00–10:15 Team Datalab BH
Alati za digitalizaciju poslovanja
Document Management System (DMS) – sistem za upravljanje dokumentacijom.
PANTHEON WorkFlow – automatizacija poslovnih procesa.
10:15–10:35 Aldin Ćelović, SCH Manager, Datalab BH
Poslovanje u Cloud-u i Sigurnosne kopije
Prednosti poslovanja u oblaku.
10:35–10:45 Aldin Ćelović, SCH Manager, Datalab BH
PANTHEON Web
Korištenje naprednih funkcija ERP-a bez obzira gdje se nalazimo zahvaljujući internet tehnologiji.
10:45–10:55 Aldin Ćelović, SCH Manager, Datalab BH
WMS, Popis osnovnih sredstava, primjena bar kod-ova u poslovanju 10:55–11:40 Nenad Lakić i Dalibor Dragović, ALF-OM
Networking i druženje 11:40–13:40  

05.02.2019. godine predstavnici naše firme AESC d.o.o. Zenica su prisustvovali seminaru o digitalizaciji i automatizaciji poslovanja, gdje ste nam predstavili rješenja PANTHEON Workflow i DMS, kao i uslugu PANTHEON Cloud.

Najviše nas je dojmio DMS, gdje imamo uvid u sve dokumente koje knjižimo, te kako samo jednim klikom miša možemo pronaći isti dokument. To nama, kao računovodstvenoj agenciji, štedi vrijeme i omogućava bolju komunikaciju s klijentima. Što se tiče PANTHEON Cloud-a, vidimo to kao veliku prednost jer omogućava pristup PANTHEON-u gdje god da se nalazimo.

Amra Kljun

AESC d.o.o. Zenica

Sama prezentacija je bila vrlo korisna i interesanta, posebno za nas koji smo već korisnici Vašeg programa PANTHEON. Ono što je nama bilo posebno zanimljivo je digitalizacija preduzeća, tj. kompletna dokumentacija jednog preduzeća u digitalnoj formi pomoću DMS-a, kao i mogućnost pristupa podacima i upravljanja poslovnim procesima unutar preduzeća sa više uređaja i lokacija.

Također želimo da se zahvalimo i svim izlagačima koji su se maksimalno potrudili da nam sve teme prezentuju na najbolji mogući način.

Minela Kunić i Amra Hajro

"KUNA" d.o.o. Visoko

X