Zlatna medalja za najmlađeg člana Datalaba!

8 nov 2017

Na II kolu Boulder lige za djecu i mlade koje je održano 05. oktobra u Banja Luci nastupilo je preko 100 takmičara iz 8 klubova. Takmičenje je održano za mlade kadete i kadetkinje koji su se borili za zlatnu medalju ali i uživali u dobroj zabavi i ekipi. Mladi Emir Pašić osvojio je zlatnu medalju u svojoj kategoriji.

Emir koji je jedan od najmlađih članova Datalabove zajendice je i prošle godine postao prvak u istoj kategoriji, a isto mu je pošlo za rukom i ove godine!

A kako cijeli tim Datalab-a podržava i promovira sve sportske aktivnosti, što su nekada i sami dokazali, tako iskazuju i podršku onim najmlađima koji su posvećeni sportu.

Sportsko penjanje sve je popularnije među omladinom u BiH. Daleko od ulica gradova i školskih klupa, djeca imaju šansu pokazati svoj trud, upornost i volju za napretkom, kao i prevazići svoju zonu komfora i dostići svoj psihofizički maksimum.

 

Popnite se i vi do oblaka!

 

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X