,

Datalabov događaj godine

21 nov 2017

Iza nas je uspješna PANTHEON konferencija, koja je održana 16. i 17. novembra 2017. godine u Grand hotelu Bernardin u Portorožu. Glavna svrha ovogodišnje konferencije bila je demonstracija efikasnih metoda i koraka ka vašoj uspješnoj digitalnoj transformaciji sa PANTHEON-om. Vjerujemo da ste preuzeli barem jednu novu ideju koju ćete danas moći da koristite u svom radu.

Ponosni smo što se nam se pridružilo više od 350 učesnika na 36 zanimljivih predavanja, a naše napore prepoznao je i veliki broj sponzora koji su se brinuli da svi uživaju u predavanjima i zabavi održanoj prvog dana konferencije, kao i da svi dobiju zanimljive informacije o poslovnim rješenjima.

Takođe se zahvaljujemo novinarima koji su prisustvovali našoj konferenciji za novinare prije događaja, gdje su Andrej Mertelj, predsjednik odbora direktora Moreno Rodman, izvršni direktor Sandi Boršo, direktor marketinga i prodaje i profesor Joe Peppard, počasni gost događaja i stručnjak za digitalne transformacije kompanija, podijelili sa nama kakvi su bili počeci Datalab-a, koji su planovi i izazovi u budućnosti i trenutna situacija stanja digitalizacije malih i srednjih preduzeća.

Proslavili smo 20. godišnjicu kompanije glamuroznom holivudskom zabavom na kojoj smo uz dobru hranu i piće se zabavljali i plesali u društvu muzičke grupe Tabu.

Više slika na našem Facebook profilu.

 

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X