,

Svoje povjerenje nam je poklonilo više od 50.000 PANTHEON korisnika!

21 mar 2017

U našu zajednicu smo 15. marta 2017. dočekali 50.000. PANTHEON poslovnog korisnika.

Toliki broj korisnika u regionu jugoistočne Europe je rezultat upornog rada i povjerenja. Vizija da poslovnim korisnicima olakšamo svaki poslovni dan, i da doprinesemo uspješnom upravljanju njihovih preduzeća, dovela nas je do ove tačke i uvjeravamo vas da ćemo nastaviti dalje. Za nas je izazov da PANTHEON nastavi obuhvatati još više poboljšanja i inovacija koja proizilaze iz ideja i prijedloga vas, naših klijenata i partnera.

 

„Izuzetno sam ponosan i sretan, da je naša početna ideja, izrasla iz ličnog, bolnog iskustva  bankrotiranog preduzetnika sa slabom IT podrškom, dovela do danas. U dvadeset godina smo imali prvi Windows operativni poslovni program, prvi program baziran na sigurnoj i moćnoj SQL bazi sa tehnologijom klijent / server, prvi smo u okviru programa imali obimne pisane instrukcije, prvi video kurseve sa samopomoći, i posljednje, ali ne i najmanje važno, mi smo bili prvi koji su imali poslovni softver u oblaku (2010.) i prvi  smo u saradnji sa lokalnim telekomunikacijskim operaterima ponudili rješenja dostupna svima. Mislim da smo u tim godinama stvorili očekivanja da preduzetnici moraju imati poslovni softver, ali i preduzetničke vještine i sposobnosti. I vjerujem da su zbog moćnih alata danas poduzetnici u jugoistočnoj Europi znatno konkurentniji i profitabilniji. Ako pogledamo na pređeni put, 50.000 korisnika je logična posljedica posvećenosti inovacijama preduzeća, u svakodnevnom poduzetničkom životu. “

Kompanija Gradba Promet,  koja je dosegla značajni broj 50.000, je PANTHEON licencu kupila u partnerskom preduzeću Web Centar iz Makedonije. Kao nagradu  kupac (Nikola Naumov) i prodavač (Zoran Milkov) su dobitnici vikend boravka za dvije osobe u  Zagrebu.

Hotel Palace se nalazi u samom centru Zagreba, a smješten je u palati u gradskom parku. Posluje od 1907. godine, kao prvi organizovani hotel u Zagrebu. Danas možete uživati u retro šik atmosferi stvorenoj odabranim namještajem i enterijerom.
Pored srdačnog prijema, hotel će pripremiti nešto posebno po dolasku, u  želji da svojim gostima priredi nezaboravno iskustvo.

Svi zaposleni su 50.000. korisnika proslavili uz tortu i piće, jer je svako od nas dio priče o uspjehu Datalaba.

Posebno, moramo da se zahvalimo svim našim zaposlenima, poslovnim partnerima i, iznad svega, korisnicima koji nam ukazuju povjerenje i lojalnost.

5, 50 ili 50.000., bez vas ne bi bilo to što jeste.

Čast nam je da smo član ovako velike PANTHEON zajednice. Zajednice, koja će ove godine proslaviti 20 godina postojanja!

Hvala!

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X