,

Svi putevi vode prema PANTHEONu – RoadShow 2016

14 okt 2016

Veoma smo ponosni na naše partnere i korisnike. Iz tog razloga, Datalab je organizovao RoadShow koji je za cilj imao druženje, razmjenjivanje mišljenja i razgovor o PANTHEONu, budućnosti i načinu na koji PANTHEON može poboljšati poslovanje. Razgovarali smo o tome kako korisnik, ali i partner može uticati da se poboljša PANTHEON, te učini zajednica još boljom.

Naravno, na RoadShow su bili dobrodošli i potencijalni korisnici, te i oni, koji su željeli da zavire u svijet moćnog programskog rješenja i onog što on nudi za njih i njihovu industriju.

Obišli smo prelijepe bosanskohercegovačke gradove: Tuzlu, Doboj, Bihać, Banja Luku, Mostar i Zenicu. Svaki sa sobom nosio je duh i tradiciju svog podneblja, a sa tim podnebljem dah inspiracije, energije, ukazujući na bogatstvo PANTHEON zajednice sa kojom se veoma ponosimo.

Tih, pet prelijepih dana provedeno je u razgovoru, a iz toga smo uvidjeli da samo zajedno možemo koračati naprijed, te da svi putevi vode ka jednom, PANTHEON programskom rješenju.

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X