Poboljšajte efikasnost poslovnog procesa pomoću eObavijesti integrisanih u poslovni program

11 jun 2024

Vjerovatno smo svi svjesni da je efikasna komunikacija ključ za nesmetan rad kompanije. Zbog toga smo u Datalabu odlučili da PANTHEON nadogradimo integrisanim SMS ili Viber obavještenjem, koje kombinuje brzinu, pouzdanost i neposrednost komunikacije. U nastavku vam predstavljamo prednosti eObavijesti u vezi sa kalendarom naručivanja, a samim tim i put ka poboljšanju efikasnosti vaših poslovnih procesa.

Dakle, koje su prednosti eObavijesti?

Brza i pouzdana komunikacija

Integracija eObavijesti u vaš ERP sistem omogućava trenutnu komunikaciju sa kupcima, zaposlenima i dobavljačima. Poslatom eObavijesti možete brzo i lako da obavijestite kupce o potvrđenim narudžbama, promjenama rokova ili mogućim kašnjenjima. Ovo osigurava da su svi uključeni u poslovni proces uvijek ažurni, što doprinosi većoj usklađenosti i poboljšanoj efikasnosti.

Automatizacija i personalizacija

Integracija eObavijesti sa kalendarom naručivanja omogućava automatizaciju procesa i prilagođavanje poruka prema pojedinačnim kupcima ili događajima. Na primjer, možete obavijestiti kupce o približavanju roka za narudžbu ili im poslati personalizovanu poruku o statusu njihove narudžbe. Ovo doprinosi povećanju zadovoljstva kupaca i jača njihovo povjerenje u vašu kompaniju.

Upozorenja i obavještenja u realnom vremenu

Pomoću eObavijesti možete slati trenutna upozorenja i obavještenja o hitnim promjenama ili događajima u vezi sa kalendarom naručivanja. Na primjer, obavijestite zaposlene o novim narudžbama ili promjenama zakazanih isporuka. Ovim se izbjegavaju kašnjenja i zabune i obezbjeđuje se blagovremeno informisanje svih zainteresovanih strana.

Povećana odzivnost i brža reakcija

Sa eObavijestima postižete veću odzivnost i bržu reakciju kupaca, zaposlenih ili dobavljača. Kada dobiju obavještenje putem SMS-a ili Vibera, mogu odmah da odgovore ili da preduzmu akciju. Ovo doprinosi boljoj koordinaciji i odzivu u poslovnim procesima i smanjuje vrijeme koje bi inače bilo utrošeno na slanje e-pošte ili telefoniranje.

Bolja sledljivost i transparentnost

SMS i Viber obavještenja vam omogućavaju da pratite komunikaciju i primate poruke. Ovo vam omogućava da postignete transparentnost i sledljivost u poslovnim procesima i možete brzo da odgovorite na potencijalne izazove ili probleme. Istovremeno, vaš klijent takođe ima potpun uvid u ažuriranja i informacije o svojoj narudžbi.

Integracija eObavijesti u ERP sistem zajedno sa kalendarom naručivanja donosi mnoge prednosti za efikasnost vaših poslovnih procesa. Brza i pouzdana komunikacija, automatizacija, personalizacija, trenutna obavještenja i bolja sledljivost samo su neke od prednosti koje ova funkcionalnost donosi. Sa poboljšanim obavještavanjem, možete da obezbijedite bolje korisničko iskustvo, veći odziv i koordinaciju u poslovanju.

Za više informacija o usluzi eObavijesti iz PANTHEON-a posjetite LINK.

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X