BESPLATNI ONLINE SEMINAR

WEBSHOP- Light rješenje integrisano s PANTHEON-om & Benefiti korištenja Cloud tehnologije u Bosni i Hercegovini

24
Septembar
2020

Na besplatnom webinaru će kompanija itPRO Consulting prezentirati WEBSHOP- Light rješenje integrisano s PANTHEON-om, te pokazati:

  • Priprema podataka o artiklima u PANTHEON-u za Webshop.
  • Priprema slika.
  • Upload podataka.
  • Korisnički prikaz Webshop-a.
  • Preuzimanje narudžbenica u PANTHEON.

PANTHEON poslovni program je dostupan i u oblaku. Jedna od osnovnih prednosti poslovanja u oblaku jeste da su vaši podaci sigurno pohranjeni u data centru BH Telecoma, a vama dostupni bilo gdje i bilo kada.

U drugom dijelu webinara će vas kompanija BH Telecom upoznati sa brojnim benefitima korištenja Cloud tehnologije u Bosni i Hercegovini.

Napredak informacione i telekomunikacijske tehnologije omogućava velikim i malim kompanijama pristup najsavremenijoj tehnologiji, zahvaljujući kojoj mogu povećati profitabilnost i konkurentnost uz istovremeno smanjenje poslovnih troškova. U prezentaciji će biti predstavljeni ključni benefiti i razlozi djelomičnog ili  potpunog migriranja poslovanja na cloud.

Između ostalog, rezultati istraživanja (provedeni u BiH) ukazuju na zaključak da top menadžeri kompanija nemaju dovoljno informacija / podataka koji se odnose na benefite Cloud tehnologije, a samim tim djelomično ili nedovoljno razmotraju mogućnost poslovne migracije na cloud.


Webinar je namijenjen kompanijama koje se bave prodajom ili distribucijom vlastitih proizvoda, kao i svim zainteresovanim za cloud tehnologije i digitalizaciju poslovanja.

Webinar organizujemo u saradnji sa partnerima itPRO Consulting d.o.o. i BH Telecom d.d.

 

         

X