Međunarodna PANTHEON konferencija 2017

Digitalna preobrazba s PANTHEON‑om

Grand hotel Bernardin, Portorož
16.–17. novembar 2017

Vaša digitalna preobrazba je neizbježna.

Digitalizacija je već neko vrijeme u zraku. Sada svakako znamo da ne postoji samo jedna mrtva stvar iz dana u dan, već trend koji tvrtke ne mogu zanemariti.

Organizacije širom svijeta žure kako bi uhvatile voz digitalizacije, često ne znajući što to znači. Često tražimo “promjene zbog promjena”. Digitalna transformacija tvrtki nije samo transformacija u smislu korištenja novih tehnologija nego poslovni izazov koji zahtijeva promjene u organizacijskoj kulturi, ljudima, poslovnim procesima i poslovnim modelima.

Digitalna transformacija je također proces razvoja novih odnosa s kupcima i razumijevanja njihovih potreba. Korisnici žele izvrsno digitalno i ljudsko iskustvo. Ako se ne razvijete, nećete uspjeti.

Prijavite se na međunarodnu PANTHEON konferenciju 16. i 17. novembra 2017. u Grand Hotelu Bernardinu u Portorožu.

Glavna svrha ovogodišnje konferencije bit će pokazati učinkovite načine i korake prema vašoj uspješnoj digitalnoj transformaciji s PANTHEON-om. Vjerujemo da ćete ponijeti kući barem jednu novu ideju koju ćete sutra moći koristiti u svojoj radnoj praksi!

Sastanak zapisan u zvijezdama

Međunarodna PANTHEON konferencija je događaj koji jednostavno ne možete propustiti.

Cijena u pretprijavi

Sve uključeno već od 229.23 EUR / po osobi

Noćenje, hrana, taksa za prijavu … provjerite šta je još uključeno u cijenu

Hoćete li preživjeti “digitalni darvinizam”?

Upoznajte se s 7 važnih koraka za preživljavanje “digitalnog darvinizma” i posjetite nas za više savjeta na konferenciji!

88% tvrtki prolazi kroz digitalnu transformaciju, ali samo 25% znaju zašto.
Brian Solis

glavni analitik, Altimeter Group

ODBIJATE PROMJENE?

OSTAJETE U ZONI UDOBNOSTI?

PRATITE NAPREDAK?

Postanite sponzor

“Bili smo vrlo zadovoljni PANTHEON konferencijom u Spica Grupi. Događaj je omogućio umrežavanje s donositeljima odluka iz različitih tvrtki, a mjesecima poslije primili smo zahtjev sa našim rješenjima. PANTHEON konferencija jedna je od rijetkih događaja za koju možemo sa sigurnošću reći da ćete biti nagrađeni. ”

Marija Jakopin

vođa marketinga, Špica Group

“PANTHEON konferencije su jedan od najučinkovitijih događaja u široj regiji. Oduševljeni smo profesionalizmom organizacije. Svake godine ga posjećujemo i susrećemo se s potencijalnim pretplatnicima i strateškim partnerima na jednom mjestu. Kroz dramatično povećanu prodaju, naša investicija se odmah nadoknađuje i možemo bolje razumjeti nadolazeće promjene za iduću godinu i nastojimo na novu suradnju. Sve zajedno, fenomenalno. ”

Ernest Žejn

direktor, Žejn d.o.o.

Postanite sponzor

Pozivamo vas da surađujete s međunarodnom PANTHEON konferencijom 2017. Postanite naš sponzor i partner ovog događaja!

PANTHEON konferencija je događaj koji ne smijete propustiti!

“Ja sam redovni posjetitelj PANTHEON konferencija i označavam ih crvenom bojom u godišnjem kalendaru. PANTHEON konferencija puno znači sa profesionalne i društvene tačke gledišta. Pored kvalitetnih predavanja, možete dobiti nove poslovne ili prijateljske odnose. U budućnosti ću također biti redoviti posjetitelj PANTHEON konferencija i radujem se sljedećem. Tako je!
Darja Pirš

direktorica, Pirma d.o.o.

“Iskrenu pohvalu Datalabu i izvrsnom timu za organizaciju PANTHEON konferencija. PANTHEON konferencija je uvijek učinkovit, kreativan i zabavan događaj koji uključuje dosljednu poruku, vizualne elemente i pravovremeni vremenski odziv. Korisnici PANTHEON-a uvijek prenose kvalitetne sadržaje korisnicima, što nam olakšava rad i skraćuje naš rad. Preporučujem! ”

Suzana Stanisavljević

produktni vođa, Xenon forte d.o.o.

Događaj, zapisan u zvijezdama

Mjesto održavanja konferencije

Grad hotel Bernardin

Prestižni hotel s pet zvjezdica nalazi se u jednom od najljepših dijelova slovenske obale, između gradova Portoroža i Pirana. To je najveći kongresni centar u Sloveniji, koji nudi vrhunski wellness centar, zatvoreni bazen s morskom vodom i luksuznu privatnu plažu. Sve sobe imaju privatni balkon s pogledom na more.

=Upute za putovanje

Više informacija

Ako ste zainteresirani za bilo što vezano uz konferenciju, aplikacije ili program, pošaljite nam pitanje e-mailom. Rado ćemo odgovoriti.

Pretvorite podatke u dobit!

Kontakt

Datalab BH d.o.o.
Hamdije Čemerlića 2/16
71000 Sarajevo
T 033 652 101
F 033 711 656
info@datalab.ba

 

X