Ni jaka bura nije spriječila ekupu Datalaba u učestvovanju na Mrdujskoj regati!

Oct 9, 2017 | Novosti, Opšte teme |

Datalab je mnogo ranije pokazao svoju ljubav prema jedrenju. Ove godine ta ljubav je dodatno potvrđena učešćem na Mrdujskoj regati, gdje je uslijed jake bure nekoliko brodova prevrnuto, te su spasilačke službe morale nekoliko puta intervenirati. Jedrilica Ramona, na kojoj je bila posada Datalaba, se čvrsto držala!

Tihomir Stričević na jedrilici „Ramoni“ sigurno je plovio sa proširenom porodicom Datalabovaca.

Jedrenje se može savršeno uporeditii s poslovnom svijetu, jer poboljšava timski rad, adaptaciju, konkurenciju, koordinaciju, brzinu i snagu.

Stoga, možemo reći da nama, i našoj proširenoj porodici Datalabovcem PANTHEON plovi u krvi. Jedan od razloga zašto smo učestvovali na ovoj regati.

Mrdujsku regatu organizira Jedriličarski klub Labud svake prve subote u oktobru i jedna je od najstarijih regata u Europi.

Otočić Mrduja po kojem je regata dobila ime je okretište na ruti Split-Mrduja-Split.

 

untitleddatalabDatalab tim Simboličnim potpisom želimo da obuhvatimo sve pojedince, zaposlene, saradnike, partnere i korisnike sa kojima svakodnevno učimo, stičemo i razmijenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rješenja. Bez svih zajedno svega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovno i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikad važi: kad imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama! Podijelite dalje…
X