Zlatna medalja za najmlađeg člana Datalaba!

Nov 8, 2017 | BLOG BA, Opšte teme |

Na II kolu Boulder lige za djecu i mlade koje je održano 05. oktobra u Banja Luci nastupilo je preko 100 takmičara iz 8 klubova. Takmičenje je održano za mlade kadete i kadetkinje koji su se borili za zlatnu medalju ali i uživali u dobroj zabavi i ekipi. Mladi Emir Pašić osvojio je zlatnu medalju u svojoj kategoriji.

Emir koji je jedan od najmlađih članova Datalabove zajendice je i prošle godine postao prvak u istoj kategoriji, a isto mu je pošlo za rukom i ove godine!

A kako cijeli tim Datalab-a podržava i promovira sve sportske aktivnosti, što su nekada i sami dokazali, tako iskazuju i podršku onim najmlađima koji su posvećeni sportu.

Sportsko penjanje sve je popularnije među omladinom u BiH. Daleko od ulica gradova i školskih klupa, djeca imaju šansu pokazati svoj trud, upornost i volju za napretkom, kao i prevazići svoju zonu komfora i dostići svoj psihofizički maksimum.

 

Popnite se i vi do oblaka!

untitleddatalabDatalab tim Simboličnim potpisom želimo da obuhvatimo sve pojedince, zaposlene, saradnike, partnere i korisnike sa kojima svakodnevno učimo, stičemo i razmijenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rješenja. Bez svih zajedno svega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovno i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikad važi: kad imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama! Podijelite dalje…
X