Za jednostavno vođenje malih preduzeća

PANTHEON Small Business nudi sve osnovne funkcije (s mogućnošću proširenja na napredne funkcije) za potrebe manjih preduzeća i samostalnih poduzetnika koji se žele posvetiti svojoj djelatnosti, a da ne gube vrijeme i novac na postavljanje poslovnog programa.

PANTHEON LX

Za preduzeća, koja NE posluju sa inostranstvom i imaju eksterno računovodstvo, sa uključenim jednogodišnjim osvježavanjem zakonskih izmjena i funkcionalnosti. 

Redovna cijena 119,79 € + PDV.

PANTHEON LT

Za preduzeća, koja posluju sa inostranstvom i imaju eksterno računovodstvo, s uključenim jednogodišnjim osvježavanjem zakonskih izmjena i funkcionalnosti. 

Redovna cijena 361,79 € + PDV.

PANTHEON SE

Za preduzeća, koja imaju interno računovodstvo, sa uključenim jednogodišnjim osvježavanjem zakonskih izmjena i funkcionalnosti. 

Redovna cijena 1.087,79 € + PDV.

Želite saznati šta PANTHEON može učiniti i za Vaš biznis?

Pogledajte video prezentaciju i uvjerite se sami!

Jednostavno ispunite obrazac i slijedite e-mail upute.

* obavezno ispuniti
Želim 1:1 PANTHEON prezentaciju.


Pridružite se PANTHEON zajednici! Vjeruje nam više od 50.000 korisnika.

Osnovne prednosti su te, što se sve nalazi na jednom mjestu, program je jako pregledan. Pantheon je veoma dobar i jednostavan naposlijetku, ukoliko se poštuju pravila, koja su u njemu postavljena. Pantheon je dobar i jako efikasan.

PERO Zenica d.o.o.

S PANTHEON-om smo veoma zadovoljni, jer pored troškova kupovine s njim praktično nemamo drugih troškova. U poređenju s drugim programima smo dobili najviše za tu cijenu. 

Marjan Hribar

vođa prodaje, Prodajalna Condor - Ljudmila Hribar s.p.

X