Počnimo zajedno.

Porazgovarajmo o tome kako možemo poboljšati Vaše poslovanje.

Skriveni uspjeh uspješnih kompanija je pažljivo odabran poslovni program.

Podjetja z zunanjim računovodstvom

Mala poduzeća i vlasnici preduzeća mogu jednostavno upravljati poslovanjem koristeći osnovne funkcije. Pošaljite jednostavne dokumente svom računovođi. Program koji raste s vama.

Preduzeća s vlastitim računovodstvom

Korištenjem poslovnog programa, rad u tpreduzeću bit će više standardiziran, uz niže troškove i poboljšanu produktivnost zaposlenika. Kreirano za procese u vašem preduzeću.

Računovodstveni servisi

Olakšajte rad s rješenjima koja su stvorena za računovođe: razmjenu dokumenata s klijentima, upravljanje potraživanjima i obvezama, izvješća državnim institucijama po kliku, unaprijed dogovorena izvješća, poslovna analitika i još mnogo toga … Pouzdano i intuitivno.

Zašto više od 50.000 korisnika ima povjerenja u PANTHEON?

Vrlo smo zadovoljni PANTHEON-om, jer uz troškove kupnje praktički nema drugih troškova. U usporedbi s drugim programima, dobili smo najviše za ovu cijenu.

Prodavnica Condor Ljudmila Hribar s.p.

Na početku smo prilagodili materijalni dio poslovanja koji nam omogućuje potpuno praćenje materijala, provjeru rezervi zaliha i materijala. Obrađujemo sve procese: od izračuna, ponuda, naloga, ispisa radnih dokumenata, materijalnih operacija, fakturiranja i financijskih operacija i osoblja.

Niro Steel d.o.o.

Upravljanje računovodstvom je sa PANTHEON-om jednostavno, transparentno i pouzdano. Klijenti također brzo uče kako raditi s programom i samostalno izvode posao, čime imaju više vremena za savjetovanje. Rado bih PANTHEON preporučio i drugim tvrtkama.

Darja Merkač s.p.

X