Poslovanje uvijek u skladu sa zakonodavstvom

ERP sistem je živ organizam, koji mora da se mijenja i prilagodi. Samo promjene u zakonu zahtjevaju neprestano obnavljanje programske opreme.
Osveževanje programa PANTHEON Enterprise
Iz ovih razloga, program je potrebno nadograđivati (osvježavati) novim verzijama. Osvježavanje PANTHEON-a se vrši putem interneta, nadograđuje se najmanje jednom u tri mjeseca, ukoliko su na raspolaganju nove verzije programske opreme sa popravkama, promjenama i poboljšanjima. Pored značajnih promjena u zakonodavstvu (npr. promjena u obračunu PDV-a, uvođenje fiskalizacije), program se ažurira na isti dan.

Kako bi nadogradnja korisniku bila što bezbolnija, cijeli postupak osvježavanja je automatski i vrši se preko interneta. Vaši podaci su pri nadogradnji obezbijeđeni i sigurni!

Stručno osoblje u Datalab Razvoju brine za poboljšanja u programu, kćerke preduzeća i pregled zakonodavstva u skladu sa promjenama, osvežavaju program i prevode ga na lokalni jezik. Ovako će program uvijek biti ažuriran.

Ugovori o osvježavanju

Sistem PANTHEON je potrebno nadograđivati novijim verzijama. Na nadogradnje imate pravo ako imate sklopljen ugovor o osvježavanju.

Nazovite (033) 652 101

Nazovite naše savjetnike i zajedno odaberite najbolje rješenje za za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!
X