O programu PANTHEON certificirani računovođa

PANTHEON certificirani računovođa je u cijelosti obrazovno – verifikacijski program, potvrđen važećom potvrdom ili certifikatom »PANTHEON certificirani računovođa«. S ovim certifikatom računovođa je stručan za vođenje PATHEON računovodstva.

Program je pripremljen u saradnji s iskusnim PANTHEON savjetnicima iz Slovenije i Bosne i Hercegovine i odobren od strane stručnjaka za modul Novac.

Dobiveni certifikat vam omogućava:

  • dokaz i potvrdu PANTHEON znanja vašem poslodavcu,
  • veću konkurentnost na tržištu rada,
  • garanciju za kvalitetno vođenje poslovanja s PANTHEON-om.
Certificirani računovodja PANTHEON

Zadovoljni sudionici programa

Na program PANTHEON certificirani računovođa prijavila sam se radi sticanja potrebnog znanja za rad na PANTHEON-u, sa posebnim akcentom na računovodstvu. Naime, moje poznavanje PANTHEON računovodstva bilo je zaista površno. Cjelokupna obuka koju sam prošla mi je bila od velike koristi, stekla sam znanje potrebno za samostalan rad i obavljanje poslova PANTHEON računovodstva.

Minela Kunić

EXPORT-IMPORT KUNA d.o.o.

Prvenstveni cilj moje prijave na PANTHEON certificirani računovođa jeste ideja da produbim znanje o samom programu, u kojem radim godinu dana, a do sada mi je pomoć bio samo Help na Usersite. Predavanja su bila super, a osim toga naučila sam nešto novo, posebno u segmentu zakonodavstva BiH.

Janja Herega

Tehna plus-BH d.o.o.

Priprema, oblici pripreme te certificiranje

Za uspješno certificiranje Vam nudimo više oblika pripreme i edukacije:

Certificiranje

Certificiranje, bez predhodne obuke primjereno je za one koji imaju dugogodišnje iskustvo vođenja računovodstva i rada u PANTHEON-u, vladaju svim područjima iz PROGRAMA te se žele prijaviti na provjeru (certificiranje). Ta opcija uključuje 1 pokušaj  certificiranja za područja PANTHEON Računovodstvo, PDV i  Plate.

Cijena: 200 KM + PDV

EDU 1

Priprema i certificiranje

Certificiranje, bez predhodne obuke primjereno je za one koji imaju dugogodišnje iskustvo vođenja računovodstva i rada u PANTHEON-u, vladaju svim područjima iz PROGRAMA te se žele prijaviti na provjeru (certificiranje). Ta opcija uključuje 1 pokušaj  certificiranja za područja PANTHEON Računovodstvo, PDV i  Plate.

Cijena: 100 KM + PDV

EDU 2

Snimci obrazovnog programa PANTHEON računovođa, priprema i certificiranje

Primjeren za polaznike koji imaju kratko iskustvo vođenja računovodstva i djelomično poznaju i vladaju područjima iz PROGRAMA. Želite li samo učiti preko pregleda snimaka obrazovnog programa, možete se prijaviti za vođene zaključne pripreme za certificiranje i samo certificiranja. Ta opcija uključuje 20- satnu snimku obrazovnog programa, 4-satnu vođenu pripremu (rješevanje praktičnih primjera, odgovori i pitanja) i 1 pokušaj certificiranja za područja PANTHEON Računovodstvo, PDV i Plate.

Cijena: 250 KM + PDV

EDU 3

Obrazovni program PANTHEON računovođa, priprema i certificiranje

Primjeren za učesnike koji imaju kratko iskustvo vođenja računovodstva s PANTHEON-om te djelomično poznaju i vladaju područjima iz PROGRAMA. Želite li učiti uz pomoć naših iskusnih predavača uživo ili preko webinara, možete se prijaviti za vođene zaključne pripreme za certificiranje i samo certificiranje. Ta opcija uključuje 20 sati predavanja (u učionici ili preko webinara), 4-satnu pripremu (rješevanje praktičnih primjera, odgovori i pitanja) i 1 pokušaj certificiranja za područja PANTHEON Računovodstvo, PDV i  Plate.

Cijena: 350 KM + PDV

EDU 4

Intenzivna edukacija, ponavljanje i vježba uz predhodnu obuku za početnike

Primjeren za one koji nemaju iskustvo rada sa PANTHEON-om. Ovaj paket uključuje sticanje neophodnog predznanja kroz 3 sata obuke „Započnimo sa Pantheonom“, 20 sati predavanja, 4h pripreme i ponavljanja pred ispit, te 1 pokušaj certificiranja za područja PANTHEON Računovodstvo, PDV i Plate.

Cijena: 350 KM + PDV

Više informacija

Za detaljan nastavni program certificiranja za računovođe kontaktirajte nas (33) 65 21 01 ili nam pošaljite e-mail.
X