Vođenje računovodstvenog servisa:
brzo, potpuno, učinkovito.

Ključan dio tima, koji pomaže razvoj ERP software-a PANTHEON, čine računovođe, koje svojim savjetima potkrijepljenim dugogodišnjim iskustvom u struci, a i u radu sa PANTHEON-om značajno utiču da naš program svakim danom pravimo boljim i jednostavnijim za računovodstvenu struku i u skladu sa računodstvenim standardima. Zadovoljstvo bi nam bilo da postanete i Vi dio našeg stručnog tima i da započnemo uspješnu saradnju.

Naš cilj je da Vam olakšamo i ubrzamo operativni rad, kako biste imali još više prostora za konsultovanje Vaših klijenata, koji se s druge strane oslanjaju na Vaš savjet i preporuku u radu.

Efikasnije korištenje vremena

Manja mogućnost greške

Razvoj savjetovanja i finansijskih analiza

Upravljanje potraživanjima i obavezama • Izvještaji državnim institucijama
Računovodstvena konzola • Zakonska usklađenost • Poslovna analitika

Pogledajte video snimak – PANTHEON za računovodstvene agencije

Ispunite obrazac i link do videa stiže na Vaš e-mail.

* indicates required
Želim da me telefonski kontaktirate


Pridružite se PANTHEON zajednici! Vjeruje nam više od 48.800 korisnika.

Uvođenjem Pantheona, ne samo da smo smanjili utrošeno vrijeme za unošenje poslovnih aktivnosti naših klijenata, nego smo i optimizirali naše poslovanje.

Hamulić Senad

direktor, Ekonomika d.o.o.

Sa Pantheon računovodstvenim programom: izvještaji za poslovodstvo su ažurni, tačni i precizni, mogućnost greške svedena je na minimum, unošenjem poslovne promjene na jedno mjesto, automatski se promjena rasknjižava za sve knjigovodstvene evidencije.

Stojanka Leščešen

direktorica, Co-Leščešen

Pozovite 033 652 101

Kontaktirajte naše konsultante i zajedno ćemo izabrati primjereno rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u Vašem računovodstvu! Vaša pitanja možete poslati također i e-mailom. Za više informacija kliknite na jedan od naslova u donjem meniju.

prodaja@datalab.ba
X