ERP software PANTHEON za benzinske pumpe

Kompletno programsko rješenje za benzinske postaje, od ulaza goriva do trgovačke robe i ugostiteljstva. PANTHEON programsko rješenje omogućava prodaju za djelatnike i potpunu kontrolu za poslovođe. Povezuje i zaokružuje sve segmente poslovanja benzinske postaje ili više njih centralizirano.

PANTHEON raspolaže i naprednim funkcionalnostima: Obzirom da je poslovna analitika već integrirana u PANTHEON ne zahtijeva nikakvo prilagođavanje ili programiranje. Prethodna integriranost sa centralnim sistemom znači nižu cijenu i manje troškove održavanja! U napredne verzije PANTHEON-a je ugrađena moćna poslovna analitika, koja omogućava pregled poslovanja na svim nivoima preduzeća.

Izdvojene funkcionalnosti

PANTHEON RE

Za jedinice kojima je bitno umrežavanje sa centralom.

724,79 € + PDV

PANTHEON SE

Za preduzeća sa internim računovodstvom.

1.087,79 € + PDV

PANTHEON ME

Za preduzeća koja žele više funkcionalnosti.

1.208,79 € + PDV

Uvjerite se sami!

Vrlo rado ćemo prema Vašim individualnim potrebama organizovati PANTHEON prezentaciju.

Jednostavno ispunite obrazac i slijedite e-mail upute nakon čega će Vas telefonski kontaktirati naš konsultant.

* obavezno ispuniti

Analize, izvještaji, planiranje
Testirajte PANTHEON
Jednostavan rad u maloprodaji

Pridružite se PANTHEON zajednici! Vjeruje nam više od 49.759 korisnika.

Mnogo smo zadovoljni, najlakši način da napravimo račune. Sve je jednostavno. Održavanje je redovno, i sve je u najboljem redu.Nikada nismo imali žalbi.

Petrol Com

Nikada nismo imali problema. Zadovoljni smo. Svakodnevno koristimo PANTHEON za fakturisanja i analize. Sve ide bez problema.  

El Tarik Oil

Pozovite 033 652 101

Kontaktirajte naše konsultante i zajedno ćemo izabrati primjereno rješenje za cjelovito upravljanje Vašim hotelom! Vaša pitanja možete poslati također i e-mailom. Za više informacija kliknite na jedan od naslova u donjem meniju.

X