Rezervišite informativni razgovor sa PANTHEON savjetnikom

Razmišljate o uvođenju poslovnog programa? Niste više zadovoljni sa onim što Vaš postojeći program nudi? Radite na zastarjelom programu? Brinete o sigurnosti Vaših podataka? 

U sklopu kampanje “Digitalni start 2023” želimo svim preduzećima omogućiti uspješnu digitalizaciju poslovanja u 2023. godini uz poslovni program PANTHEON i digitalne alate. Na raspolaganju smo vam da razmotrimo sve opcije za digitalnu budućnost vaše kompanije i ponudimo najbolja rješenja za uspješnu 2023. godinu. Ispunite obrazac i zakažite Vaš besplatni termin konsultacija. U terminu koji navedete očekujte poziv PANTHEON savjetnika. Za dodatne informacije smo na raspolaganju na godgital@datalab.ba ili  033 652 101.

* Osobne podatke koje nam ustupate putem gornjeg obrasca obrađujemo na temelju našeg zakonskog interesa pružanja učinkovite poslovne komunikacije. Ustupanje vaših osobnih podataka je dobrovoljno. U slučaju da nam ne ustupite svoje osobne podatke, nećemo vam moći dati odgovor na vaš upit. Više o tome kako (pažljivo) štitimo vaše osobne podatke možete pročitati u našoj Politici zaštite osobnih podataka.