Datalab na prvoj B2B run utrci

Oct 6, 2017 | Novosti, Opšte teme |

Datalabov tim pun entuzijazma i sportskog duha odlučno je krenuo na učešće u prvoj B2B trci u Sarajevu. Pored partnera družili smo se i sa mnogim kompanijama koje su također bile prijavljene. Pratilo nas je divno sunčano vrijeme a tim trkača energično je pristupio zagrijavanju i pripremama za trku. Svakako je bitno spomenuti i navijački tim koji je pun žara pružao podršku kolegama trkačima te ih bodrio za vrijeme trajanja cijele utrke.

Na ovoj trci ekipa iz Datalaba još je jednom pokazala svoj timski duh i volju za zajedničkim trudom.

Trkači, svojim zalaganjem, su pokazali da možemo “pretrčati” sve prepreke, dok su navijači dokazli svoju ranije izraženu podršku prema svim svojim kolegama.

untitleddatalabDatalab tim Simboličnim potpisom želimo da obuhvatimo sve pojedince, zaposlene, saradnike, partnere i korisnike sa kojima svakodnevno učimo, stičemo i razmijenjujemo iskustvo, znanje, probleme i rješenja. Bez svih zajedno svega ovoga ne bi bilo. Čitajte nas redovno i javite koje vas teme i informacije zanimaju! Jer danas više nego ikad važi: kad imaš informaciju, imaš moć. Ekipa Datalaba svoje znanje dijeli s vama! Podijelite dalje…
X