,

PANTHEON – poslovno rješenje za poslovanje u BiH!

27 feb 2017

Želite pokrenuti biznis ili ste ga već pokrenuli no mislite da možete bolje, brže i jednostavnije – ne brinite nije toliko teško koliko se čini kada na raspolaganju imate efikasno poslovno rješenje!

Da li ste znali da je u BiH 99% malih i srednjih preduzeća?  Onih velikih je svega 1%. Prema podacima Agencije za statistiku BiH, u našoj državi je zaključno sa prvim polugodištem prošle godine bilo 35.700 firmi, od kojih 74,7% spada u mikropreduzeća, 18,1% je malih preduzeća, 6,1% su srednja.

Iz ovih podataka možemo jasno vidjeti da je poslovna klima u našoj državi uglavnom povoljna za mala i srednja preduzeća – privatne djelatnike, prodavnice, ugostiteljske objekte i druge uslužne djelatnosti, servise, urede za administrativni rad sa klijentima itd.

Dakle sve je jasno, poslovati se može samo je bitno početi, napredovati i održati svoj posao na najvišoj razini.

 

A kako PANTHEON može pomoći?

 

Imate poslovnu ideju ali nemate hrabrost pokrenuti biznis? Smatrate da su poslovni procesi i sve što nose sa sobom previše komplikovani za Vas? Fakture, računi, knjiženja, izvještaji i drugi procesi Vam neće zadavati probleme ukoliko imate odgovarajuće programsko rješenje.

Ne postoji kompanija kojoj nije potrebno odgovarajuće programsko rješenje. Da li se radilo o velikoj kompaniji ili samostalnom podezetniku poslovna rješenja su tu da vam olakšaju posao i ostave dovoljno vremena za rad.

Većina kompanija započinje svoj rad samo sa osnovama koje su im potrebne za rad. Kako posao napreduje, pojavljuju se potrebe za više poslovnih procesa (unos narudžbi različitih klijenata, ažuriranje inventare, obrada faktura, obračun i praćenje interakcije s klijentima), koji vam oduzimaju mnogo vremena i sprečavaju da se fokusirate na napredak.

 

Mala i srednja preduzeća koja ostvaruju najbrži rast jesu ona preduzeća koja koriste tehnologiju za digitalizaciju svog poslovanja.

Sa Vama smo od samog početka!

Sa našim timom niste sami. Od trenutka kada pokažete zainteresiranost za naš poslovni sistem naši eksperti će zajedno sa Vama prolaziti kroz sve procese, od implementacije, obuke i edukacije.

 

Implementacija odmah nakon sklapanja ugovora!

U samom startu implementaciju će izvršiti nas tim eksperata koji će vam ujedno objasniti i osnove rada u PANTHEON-u. Radimo širom BiH. Naš partnerski kanal obezbjeđuje brz i efikasan rad sa kompanijama širom BiH. Gdje god se nalazite mi smo tu za vas.

U implementaciji se vrše podešavanja svih parametara, koji određuju rad aplikacije u okviru određenog preduzeća. Aktiviraju se moduli, koji pokrivaju određene poslovne procese i sa ključnim korisnicima definišu postupci, koji su potrebni za pravilno djelovanje aplikacije.

Imate pitanje – kontaktirajte podršku!

Za sva moguća pitanja, nejasnoće i pomoć tu je naš tim podrške, čiji su konsultanti uvijek dostupni da otklone sve vaše probleme.

Našu podršku je moguće regulirati ugovorom odmah na početku sklapanja poslovnog dogovora, preuzimanja programskog rješenja i implementacije. Definiše se tip podrške, šta sve ona i u kojem vremenskom periodu uključuje.

Kompanija Vam je napredovala? Ne brinite, napredovao je i PANTHEON.

Redovno nadograđujemo program, prilagođavajući ga potrebama korisnika.

Potreba za nadogradnom softverskog rješenja rezultira razvojem poslovanja, kao i svakodnevnih aktivnosti koje ERP povezuje olakšavajući vođenje poslovanja i svih promjena koje se unutar njegovih sektora sprovode.

 

Educirati se znači napredovati

Želite naučiti nešto novo ili mislite da niste savladali rad u PANTHEONU? Ne brinite, naša Akademija svaki mjesec organizira radionice, evente i webinare u kojima vas učimo sve što je potrebno za rad.

Redovno brinemo o PANTHEON edukaciji naših korisnika

 

Kroz sve edukacije vodi Vas naš tim mladih, kvalificiranih i certificiranih PANTHEON konsultanata.

 

Uvijek ste u toku sa poslovnim procesima!

 

Pogledajte kako to izgleda:

Uvijek uz vas

Dostupni smo za sve prijedloge i konsultacije. Predložiti edukaciju po Vašoj mjeri ili se raspitati za aktualni program. Ostavite svoje podatke a mi ćemo vas kontaktirati!

Poslujte kako vi želite!

Uz adekvatno poslovno rješenje poput PANTHEON-a možete imati kompletan uvid u poslovni uspjeh svoje kompanije, bez obzira radi li se o malom preduzeću ili velikoj kompaniji. PANTHEON prati rad i razvoj vašeg preduzeća, što na kraju rezultira cjelovitim uvidom u poslovanje. U svakom trenutku znajte kako poslujete, koliko ste konkurentni i kako se unaprijediti!

 

PANTHEON poslovno rješenje primjenjivo je na preduzeća svih veličina, uključujući mikro, mala, srednja ali i velika preduzeća.

U potpunosti podržava delatnosti koje se odnose na trgovinu (unutrašnja, spoljna, maloprodaja, veleprodaja, komisiona, avansna), proizvodnju i usluge (servisiranje, računovodstvene i knjigovodstvene usluge).

small_business_logo

Za jednostavno vođenje malih preduzeća

PANTHEON Small Business nudi sve osnovne funkcije (s mogućnošću proširenja na napredne funkcije) za potrebe manjih preduzeća i samostalnih poduzetnika koji se žele posvetiti svojoj djelatnosti, a da ne gube vrijeme i novac na postavljanje poslovnog programa.

 

 

Budite u toku. Primajte obavijesti sa Datalab bloga na Vašu email adresu.

Prijavite se na naš newsletter

<!– Begin MailChimp Signup Form –> <link href=”//cdn-images.mailchimp.com/embedcode/classic-10_7.css” rel=”stylesheet” type=”text/css”> <style type=”text/css”> #mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */ </style> <div id=”mc_embed_signup”> <form action=”//datalab.us14.list-manage.com/subscribe/post?u=852a7dba9567731c630c4ea6a&id=bb6e8906c8” method=”post” id=”mc-embedded-subscribe-form” name=”mc-embedded-subscribe-form” class=”validate” target=”_blank” novalidate> <div id=”mc_embed_signup_scroll”> <div class=”indicates-required”><span class=”asterisk”>*</span> obavezna polja</div> <div class=”mc-field-group”> <label for=”mce-EMAIL”>E-mail <span class=”asterisk”>*</span> </label> <input type=”email” value=” name=”EMAIL” class=”required email” id=”mce-EMAIL”> </div> <div class=”mc-field-group”> <label for=”mce-IME”>Ime <span class=”asterisk”>*</span> </label> <input type=”text” value=” name=”IME” class=”required” id=”mce-IME”> </div> <div class=”mc-field-group”> <label for=”mce-PREZIME”>Prezime <span class=”asterisk”>*</span> </label> <input type=”text” value=” name=”PREZIME” class=”required” id=”mce-PREZIME”> </div> <div id=”mce-responses” class=”clear”> <div class=”response” id=”mce-error-response” style=”display:none”></div> <div class=”response” id=”mce-success-response” style=”display:none”></div> </div> <!– real people should not fill this in and expect good things – do not remove this or risk form bot signups–> <div style=”position: absolute; left: -5000px;” aria-hidden=”true”><input type=”text” name=”b_852a7dba9567731c630c4ea6a_bb6e8906c8” tabindex=”-1” value=”></div> <div class=”clear”><input type=”submit” value=”Prijava” name=”subscribe” id=”mc-embedded-subscribe” class=”button”></div> </div> </form> </div> <script type='text/javascript’ src='//s3.amazonaws.com/downloads.mailchimp.com/js/mc-validate.js’></script><script type='text/javascript’>(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL’;ftypes[0]=’email’;fnames[1]='IME’;ftypes[1]='text’;fnames[2]='PREZIME’;ftypes[2]='text’;}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);</script> <!–End mc_embed_signup–>

Ne propustite poduzetničke vijesti i savjete

Ukoliko biste željeli mjesečno na svoj mail primati koristan sadržaj napisan iz svakodnevnih situacija vašeg poslovanja i iskustva, zabilježite to u obrascu.

X