Obuka po vašoj mjeri

Datalab Akademija organizira individualnu obuku za jednu do tri osobe iz istog preduzeća. Ovaj oblik obuke održava se na lokaciji korisnika, u DataLab učionici ili online. Predavač/konsultant će vam prenijeti znanje sukladno sadržaju osnovnih ili naprednih PANTHEON kurseva, ili u dogovoru sa vama pripremit će prilagođeni sadržaj, koji obuhvata izabrane fukcionalnosti PANTHEON programa.

Prednosti individualne obuke

Individualnu obuku najlakše ćemo predstaviti na primjeru vježbe u fitnes centru. Fitnes trener fokusiran na jednu osobu ostvarit će boljii rezultati, nego je to slučaj sa treningom grupe.

Trening jedne osobe

Ako fitnes trener fizički priprema jednu osobu, njegova priprema i izvođenje samog treninga odvijat će se na način da mu je na prvom mjestu fizička spremnost, stanje bolesti i neugodnosti polaznika. Sukladno pomenutim parametrima, trener će prilagoditi trening polazniku. Osobno će nadgledati i nadzirati tok napretka. Tokom svog vremena vježbi, tener će se fokusirati na jednu osobu. Njegov jedini cilj je optimizacija treninga za njegovog polaznika.

Trening manje, homogene skupine

Ako fitnes trener fizički priprema npr. grupu, njegova priprema će biti blago posvećena. Nastojat će ustanoviti fizičku spremnost svih članova. Nastojat će utvrditi sistem koji će biti adekvatan kako za grupu, tako i za pojedinca. Grupu će usmjeravati i nadzirati u sistem vježbi, uz elemente prilagođene pojedinim članovima. Termin vježbe je prilagođen tako, da odgovara članovima grupe (bilo da je u pitanju večernji ili jutarnji termin). Trener će konstantno nadzirati proces napredka vas i vaše grupe, što će zahtjevati veći angažman sa njegove strane. Njegov konačni cilj je da vi i vaša grupa imate optimiziran trening.

Trening veće nehomogene skupine

Ukoliko fitnes trener sprovodi trening veće, nehomogene skupine, trening će se sprovesti po standardnoj metodologiji i po standardnom propisanom modelu. Trener će nastojati obratiti pažnju na svakog prisutnog člana ali akcenat je na samoj grupi. Individualnog pristupa je malo, zbog veličine grupe i ograničenosti vremenskog okvira, npr. jedan sat koliko traje obuka. Tempo je prilagođen većini (čak iako niste dio većine). Vrijeme treninga je unaprijed određeno (čak iako vama ne odgovora).

Zašto se odlučiti na individualnu obuku?

Individualna obuka namjenjena je svima vama, koji želite osobni pristup predavača, koji će prilagoditi predavanje vašem zananju PANTHEON-a. Sadržaj obuke prilagođen je vašim potrebama, kao i termin i trajanje. Osobnim pristupom i optimizacijom praktičnog rada u PANTHEON-u kroz ovaj vid obuke, unaprijedit ćete vaš rad u PANTHEON-u.

Paket MAXI

  • sudjelovanje 1 do 3 osobe iz istog preduzeća
  • minimalno 3 sata obrazovanja (ili više)
  • izvedba STANDARD, ADVANCED ili SPECIALIST edukacija u okviru obostrano dogovorenog termina
  • izvedba edukacija online, putem webinara, u učionici Datalab Akademije ili na lokaciji korisnika
  • putni troškovi nisu uključeni u cijenu

Paket MINI WEB

  • sudjelovanje 1 do 3 osobe iz istog preduzeća
  • 1–2 sata obrazovanja online, putem webinara
  • izvedba STANDARD, ADVANCED ili SPECIALIST edukacija u okviru dogovorenog termina

Cjenovnik individualne obuke

U cijenu individualne obuke za jednu do tri osobe uključena je planirana predpriprema konsultanta za standardnu 3-satnu edukaciju po mjeri korisnika. Ukoliko mora (zbog specifične tematike, koju naručilac i predavač skupa odrede), predavač može utrošiti više sati za pripremu, što se posebno naplaćuje. Ukoliko organizator zbog specifične tematike i zahtjevnosti mora tražiti sudjelovanje/savjetovanje stranog predavača PANTHEON specialiste, cijena obrazovanja se prilagođava sukladno dogovoru. U cijenu nisu uključeni putni troškovi, ukoliko se educiranje provodi na lokaciji korisnika.

Organizator Datalab BH d.o.o. zadržava pravo izmjene cjenovnika i sadržaja obuke.

Mogućnosti odjave: Organizator i naručitelj skupa određuju termin individualne obuke na lokaciji korisnika, u učionici Datalab Akademije ili online. Naručitelj individualne edukacije može u dogovoru sa organizatorom pomjeriti termin uz najavu dva dana prije početka obuke. U slučaju kasnije odjave ili neprisustva, bit ćemo primorani zaračunati vam 100% vrijednosti dogovorene cijene.

Više informacija

Za sva dodatna pitanja o Datalab Akademiji i aktuelnim obukama obratite se na:

Aida Šabić, vođa Datalab Akademije, tel. (33) 652 101.

X